• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papaganı renk değişti

Didisly

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanım renk değişti yani ilk defa böyle birşyle karşılaştım baya araştırdım bir sonuca varamadım hastamı acaba daha önce böyle sıkıntımız yoktu öiftleşsin diye yanına bir tane daha kuş aldık erkek ama her kuşcu ikisine farklı cinsiyet söylüyor acaba anlaşamadılar stres yaptı kuşum hastalandımı anlamadım yardımcı olun lütfen neden renk değişmiş olabilir yıkadık yine aynı

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Kuşunuzun beslenme düzeni nedir? İlk aldığınızda nasıldı? Sanki bir yere düşmüş de leke geçmemiş gibi.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Önceki rengi nasıldı ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birşey sürülmüş kendi renginin bu denli dönmesi mümkün değil. Ama orjinal rengi kalan yerlere bakılırsada aşırı sarı. Karaciğer sorunu olması muhtemel.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Mesela sadece kuyruk uçlarında var farklı renk. Yani teknik olarak bacak boyu kadar bir yere girmiş ve yemek için de eğilmiş bu yüzden ön kısmı lekelenmiş, kuyruğu da o yere zaten sürüldüğü için o da lekelenmiş gibi duruyor. Çünkü üst kısımlarda renk farklılığı yok. Beynim yandı doğrusu. :)

Didisly

Yeni Üye
Salçalı bir yemeğin içine girmiş gibi
Hayır salçalı yemek değil 2 hafta kafesten h çıkarmamıştm dışkısına düşmüş bugun aynısı tekrar yaşayınca fark ettik ızgaramı ney ondan alıcaz. Temas etmesin diye teşekkürler yorumunz için

Didisly

Yeni Üye
Teşekkür ederim yorumlarınız için sorunu çözdük sebebini bulduk önlem alıcaz dışkıya düşmüş
Mesela sadece kuyruk uçlarında var farklı renk. Yani teknik olarak bacak boyu kadar bir yere girmiş ve yemek için de eğilmiş bu yüzden ön kısmı lekelenmiş, kuyruğu da o yere zaten sürüldüğü için o da lekelenmiş gibi duruyor. Çünkü üst kısımlarda renk farklılığı yok. Beynim yandı doğrusu. :)
tamda sizin dediğinz gibi olmuş teşekkürler önlemimizi alıcaz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba dışkı hafif sarımsı iz leke bırakıyor mu. . Beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atar mısınız. Birde tünekte video net şekilde olsun.

Üst Alt