• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Kuluçka Hk.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Feyza T. Senin için 3. Yumurtayı bile yaptılar bak😂😂😂
Şaka bir yana yapılan yumurtalar 2 şer gün arayla yapılıyor umarım fazla yumurta yapmazlar😂
Canlarım benim böyle devam 😂 bakabilecekleri kadar yapsınlar ama bol bol da yapsınlar sen de bol bol foto at bize 😅 yeni tüylenmeye başlarken suratta tüy yok ama yanaklarda sarı sarı sakallar var ya, o hallerine bayılıyorum tipsizlerin 🤣🤣

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Umarım 4 yumurtadan sonra yapmayı bırakırlar :D Ben bakamam fazla yavruya artık kendime bu konuda güvenemiyorum 4 aylık mamadan kesemediğim yavrularım var benim 😂😂😂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Teşekkür ederim Baharcım darısı senin başına olur inşallah :)

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Benim evde çok kuşum var baharcım bu yüzden genellikle büyük salata kasesine onlara mamayı ortak yapıyorum yaklaşık 15 mamalık kullanıyorum onlar için. Ama pulbiberi genellikle çok mama yaptığımda 1 çay kaşığı koyuyorum. 😂 kekik nane de koyuyorum, pulbiber koymadığımda denedim yumurta vermemişti pulbiber attım verdi 😂 sadece ağız çevresinin rengi değişiyor o da yedikleri mamadan 😂

Bahar Y.

Müdavim
Benim evde çok kuşum var baharcım bu yüzden genellikle büyük salata kasesine onlara mamayı ortak yapıyorum yaklaşık 15 mamalık kullanıyorum onlar için. Ama pulbiberi genellikle çok mama yaptığımda 1 çay kaşığı koyuyorum. 😂 kekik nane de koyuyorum, pulbiber koymadığımda denedim yumurta vermemişti pulbiber attım verdi 😂 sadece ağız çevresinin rengi değişiyor o da yedikleri mamadan 😂
O her halükarda oluyor benimkilerdede ama seviyorum açıkçası o görüntüyü 😂 geçen sezon kendim yapıyordum mamayı şimdi bf kurtlumuz var onunla olur inşallah, pulbiberde eklerim yumurtayla birlikte, sizde hazır mamaya yumurta katıyorsunuz değil mi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
önceden evet şehmus abiden aldığım ballı ve kurtlu mamalarım vardı , onlardan 1 yemek kaşığı kadar yumurta mamasının içine koyuyordum bizimkiler çünkü onu sadece yumurta mamasında yemeyi tercih ettiler. Sonra mamaları bitirdik onlara yaptıgım mamada ekstra yeni bir ürün koymak istemiyorum.Bir kaç defa mamanın yüzüne bakmak istemiyorlar çünkü. Bu yüzden sabit yapıyorum mamalarını öğlen sonuna kadar bekletiyorum mamalıkları zaten boş topluyorum 😂 😂 😂

Bahar Y.

Müdavim
önceden evet şehmus abiden aldığım ballı ve kurtlu mamalarım vardı , onlardan 1 yemek kaşığı kadar yumurta mamasının içine koyuyordum bizimkiler çünkü onu sadece yumurta mamasında yemeyi tercih ettiler. Sonra mamaları bitirdik onlara yaptıgım mamada ekstra yeni bir ürün koymak istemiyorum.Bir kaç defa mamanın yüzüne bakmak istemiyorlar çünkü. Bu yüzden sabit yapıyorum mamalarını öğlen sonuna kadar bekletiyorum mamalıkları zaten boş topluyorum 😂 😂 😂
Maşallah yamyamlara🤣 benim küçük olan bfyi kuru haliyle çıtır çıtır bile yiyor 🤭

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
bizim mama konusunda tek aşamadığımız problem mama yemek için kavga ediyorlar. Her bir kafese 2 mamalık koysam da kavga devam ediyor bu yüzden mama koydugum zaman bölmelerini takıp ekstra suluk koyuyorum hepsi bu 😂

Bahar Y.

Müdavim
bizim mama konusunda tek aşamadığımız problem mama yemek için kavga ediyorlar. Her bir kafese 2 mamalık koysam da kavga devam ediyor bu yüzden mama koydugum zaman bölmelerini takıp ekstra suluk koyuyorum hepsi bu 😂
Bizde de var o dişimiz sağ olsun, erkek nereden yiyorsa gidip sataşıyor kaçırıyor yavrucakları diğer yemliğe, bende 2 tane koyuyorum ama çözüm olmuyor, bölme koymak mantıklıymış bende öyle yapayım olmazsa

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
evet bölmeki kafes kullanıyorsan onu yap ben iki bölmeyi birden taktığım zamanlarda oluyor. Çünkü bir şekilde bölmeden geçiş yapabiliyorlar