• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Sultan papağanı kuluçka dönemi

Cagrioncl

Yeni Üye
Sultan papğanlarım sonra 1 haftadır kuluçkada bugün 2. Yumurta geldi geceleri dişi kuluçkada olduğu için sabah çok enerjik oluyor sürekli dışarı çıkmak istiyor dışarı çıkarmamda bir sakınca var mı?
Birde yuvalığını kaç günde bir kontrol etmem iyi olur onları stresse sokmamak için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papğanlarım sonra 1 haftadır kuluçkada bugün 2. Yumurta geldi geceleri dişi kuluçkada olduğu için sabah çok enerjik oluyor sürekli dışarı çıkmak istiyor dışarı çıkarmamda bir sakınca var mı?
Birde yuvalığını kaç günde bir kontrol etmem iyi olur onları stresse sokmamak için
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah
Gece dişi gündüz erkek yatar genelde
Dişiyi çıkarırsanız erkekte çıkmak isteyecektir
⚠ Kuluçka döneminde anaçlar kafes dışına çıkmamalıdır, sonuçta dişi gebe.
Yuvalığı 1 hafta sonra kontrol edin, 4 yumurta olsun öyle
Bebekler çıkınca yuvalık kirlendikçe temizliğini yaparsınız, şimdi temizlik olmaz😊

Cagrioncl

Yeni Üye
Teşekkürler geçen hafta ıkınıyor diye bir konu paylaşmıştım meğersem çifteşmek istediği için öyle davranıyormuş 😂 tekrardan teşekkür ediyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler geçen hafta ıkınıyor diye bir konu paylaşmıştım meğersem çifteşmek istediği için öyle davranıyormuş 😂 tekrardan teşekkür ediyorum
Dışkı büyüklüğü gebelik belirtisisir, siz nasıl anlatırsanız biz o yönde ilerliyoruz😊

Üst Alt