• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kaşınma

3n3rgy

Aktif Üye
Merhaba dişi sultan papağanım 7-8 aylık ama aşırı kaşınıyor erkek 1.5 yaşında az kaşınıyor ama dişi çok kaşınıyor video gönderiyorum bit baktım yok probiyotik ve vitamin kullanıyorum ama hep kaşıntısı var bazen sanki vücudunu bişe isirmis gibi bianda kendi vücuduna saldırıp o alanı ısırıyor. Neden olabilir ne yapmam gerekli

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dış parazit yaptınız mı hiç

3n3rgy

Aktif Üye
Dış parazit yaptınız mı hiç
Bit spreyi sıkıyorum fisfisla ılık su sıkıyorum biraz banyo yapmasını sevmiyor banyoluguna girmiyor iki üç kez tutup baktım tüylerinin altına kanat altlarına fln gözle görünen birşey yok vilmectin mi kullanayım başka ne yapabilirim acaba

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bit spreyi sıkıyorum fisfisla ılık su sıkıyorum biraz banyo yapmasını sevmiyor banyoluguna girmiyor iki üç kez tutup baktım tüylerinin altına kanat altlarına fln gözle görünen birşey yok vilmectin mi kullanayım başka ne yapabilirim acaba
Vilmectin daha iyi olur sprey solunumu etkileyebiliyor

Murat Halisdemir

Müdavim
Bence bişey yok bırak kendini temizlesin sultan papağan bendeki 5 senedir böyle sürekli sultan papağan kendileriyle hep böyle uğraşır aşırı kanatlarıyla oynar temizler tüylerini gagalar çok normal her sultan var bu hareketler banyo ihtiyacı olursa onu sağla düzenli yeterlidir 👍

3n3rgy

Aktif Üye
Bence bişey yok bırak kendini temizlesin sultan papağan bendeki 5 senedir böyle sürekli sultan papağan kendileriyle hep böyle uğraşır aşırı kanatlarıyla oynar temizler tüylerini gagalar çok normal her sultan var bu hareketler banyo ihtiyacı olursa onu sağla düzenli yeterlidir 👍
Çok teşekkür ederim ilginiz için vilmectin alıp garantiye alayım