• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Sultan papağanı ile otobüs yolculuğu

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Güncelleme biraz geç geldi 24 saatten fazla bir süredir uykusuz olduğumdan dolayı uyku molası vermiştim, kendisi ilk uçuşunu gerçekleştirdi ortama 10 saattir alışık aşağı yukarı, herhangi bir çarpma vesaire olmadı. Hali, enerjisi, iştahı tamamen yerinde.
Bu yol tecrübemizden aktarabileceğim en önemli ve basit bilgi şu ki: Kendi arabanız veya otobüs farketmeksizin kuşunuz eğer yolculuk öncesi gerekli takviyeleri almış ve sağlıklı ise sorunsuz bir yolculuk sizleri bekliyor. Korkulacak hiç bir şey bulunmuyor kesinlikle hava akımına dikkat edip ısı dengesi korunduğu sürece problemsiz yolculuk edebilirsiniz.
Yolculuğun sorunsuz geçmesine sevindim sonraki sürecin de güzel geçmesi dileğiyle🙏😊

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Tekrardan selam herkese.

Yer ve ısı değişimi sebebi ile adaptasyona bağlı tüy dökümüne girmiş bulunmaktayız. Yolculuk bitiminde stres belirtisi olmamasına ramen stres yapmış olabileceğini düşündüğüm için Med Tollyamin Forte verdim.

İlk yerleştiğimiz günden beri keyfimiz oldukça yerinde, kur yapıyor, oyun oynuyor, şarkılar söylüyor. Yukarıdaki yazdığım hususlara dikkat edildiği sürece 15-16 saate kadar sorunsuz yolculuk gerçekleştirilebileceğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Otobüs yolculuğu konusunda hiç bir çekinceniz olmasın. Biraz sevgi biraz ilgi biraz da dikkatle üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yoktur.

Bir kaç ay sonra bu konuyu dönüş yolumuzda devam ettireceğim, bakalım sıcak havadan İstanbul’un soğuğuna geçişimiz nasıl olacak ne gibi farklar olacak.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tekrardan selam herkese.

Yer ve ısı değişimi sebebi ile adaptasyona bağlı tüy dökümüne girmiş bulunmaktayız. Yolculuk bitiminde stres belirtisi olmamasına ramen stres yapmış olabileceğini düşündüğüm için Med Tollyamin Forte verdim.

İlk yerleştiğimiz günden beri keyfimiz oldukça yerinde, kur yapıyor, oyun oynuyor, şarkılar söylüyor. Yukarıdaki yazdığım hususlara dikkat edildiği sürece 15-16 saate kadar sorunsuz yolculuk gerçekleştirilebileceğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Otobüs yolculuğu konusunda hiç bir çekinceniz olmasın. Biraz sevgi biraz ilgi biraz da dikkatle üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yoktur.

Bir kaç ay sonra bu konuyu dönüş yolumuzda devam ettireceğim, bakalım sıcak havadan İstanbul’un soğuğuna geçişimiz nasıl olacak ne gibi farklar olacak.
Maşallah çok tatlı, inşallah tüy dönemi atlatır. Kazasız belasız

Üst Alt