• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani hastalik

Pasaciko

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Merhabal kusum hasta ishal kafesin dibinde oturuyor yemek yemiyor bugun veterinere goturdum ilac basladi onu kullaniyorum ama onun disinda daha cabuk atlatmasi icin neler yapabilirim

Pasaciko

Yeni Üye
Merhabalar erkek bildigimiz papağan simdi yumurtladi suan anlam veremedim ne yapmam lazim

Pasaciko

Yeni Üye
Cok rahatladi sesi cikmiyor ama 1 seneden beri erkek biliyoruz evde baska kus ta var onun disi bunun erkek oleugunu zannediyorduk obur kusum hic yumurtlamadi ama oda hic ritimli otemez tek ses yumurtlayan kusum ciftlesir gibi bazi yerlere surtuyordu bizde erkek zannediyorduk

Bahar Y.

Müdavim
Sultan Papapanlarının cinsiyet tahmini maalesef kolay değil, 2 kuşunuzda dişi olabilir, yumurtlamayan kuşunuz bu kuşunuza göre daha küçüktür tahminimce, o yüzden bugüne kadar yumurtlamamıştır

Pasaciko

Yeni Üye
Yok yumurtlamayan 4 yasinda hic yapmadi hic ciftte istemiyor farkli bir kus peki nasil anlarim cinsiyetini

Bahar Y.

Müdavim
Farklı bir konu açıp buraya atın, açılmış kanat, kuyruk altı ve kuşun genel fotoğrafı yeterli olur sanırım, eksikse isterler zaten

Pasaciko

Yeni Üye
Peki veterinerij verdigi ilaci kullanmama gerek varmi cunku problemi yumurta gibi duruyo veterinere soyledim karninda sislik var diye ama oyle bisey yok dedi bana demekki veteriner pek ilgilenmemis

Pasaciko

Yeni Üye
Tesekkurler suanda yumurtasinun ustunde duruyor sabahtan beri yemek felan yemedi su icmedi sadece yumurtayla birlikte oturuyor peki icinin bos yada dolu oldugunu nasil anlarim

Üst Alt