Merhabal kusum hasta ishal kafesin dibinde oturuyor yemek yemiyor bugun veterinere goturdum ilac basladi onu kullaniyorum ama onun disinda daha cabuk atlatmasi icin neler yapabilirim
Cok rahatladi sesi cikmiyor ama 1 seneden beri erkek biliyoruz evde baska kus ta var onun disi bunun erkek oleugunu zannediyorduk obur kusum hic yumurtlamadi ama oda hic ritimli otemez tek ses yumurtlayan kusum ciftlesir gibi bazi yerlere surtuyordu bizde erkek zannediyorduk
Sultan Papapanlarının cinsiyet tahmini maalesef kolay değil, 2 kuşunuzda dişi olabilir, yumurtlamayan kuşunuz bu kuşunuza göre daha küçüktür tahminimce, o yüzden bugüne kadar yumurtlamamıştır
Peki veterinerij verdigi ilaci kullanmama gerek varmi cunku problemi yumurta gibi duruyo veterinere soyledim karninda sislik var diye ama oyle bisey yok dedi bana demekki veteriner pek ilgilenmemis
Tesekkurler suanda yumurtasinun ustunde duruyor sabahtan beri yemek felan yemedi su icmedi sadece yumurtayla birlikte oturuyor peki icinin bos yada dolu oldugunu nasil anlarim