• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papagani gozunde kirmizilik

çiko.sdn

Yeni Üye
Selamlar herkese. Bu arkadaş ewimize yeni geldi. Gelir gelmez gözündeki kirmiziligi gördüm. Netten biraz araştırdım ama net bisey bulamadım. Ne yapılabilir Nesi wardir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selamlar herkese. Bu arkadaş ewimize yeni geldi. Gelir gelmez gözündeki kirmiziligi gördüm. Netten biraz araştırdım ama net bisey bulamadım. Ne yapılabilir Nesi wardir yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba eczaneden tobrased veya gentagut göz damlası alın günde 2 defa sabah akşam 1 damla damlatın 5 gün

çiko.sdn

Yeni Üye
merhaba eczaneden tobrased veya gentagut göz damlası alın günde 2 defa sabah akşam 1 damla damlatın 5 gün
Tmm çok saolun. Peki ne olmuş olabilir darbe mi bakteriyel mi sizce? Kusumuz bugün geldi diğer sultan papağanımdan ayrı tutuyorum. Kac gün ayrı tutmalıyız?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
burnunda da kızarıklık war onu da farkettim. Enfeksiyon fln mi war acaba
Burnuna fucidin krem sürebilirsiniz tahriş olup kızarmış hafif enfeksiyon olabilir, kremi sürüp masaj yapın günde 1 defa yeterli olur, gagaya da yayın

Üst Alt