• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı göz problemi

Mert.

Eski Forumcu
Bana göz nezlesi gibi geldi hocalarimizda baksın ona göre yazacaklardir iyi forumlar dilerim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuyruk gözükecek şekilde bir video atar mısınız

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tünekte video olsun yandan çekin kuşu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence önce vilmectin alın ve bir damla enseye bir damla kuyruk sokumuna damlatın.sonra gözü için teramiycn göz melhemi ve gentagut damla temin ediniz günde bir kez önce ılık çay demi ile silin sonra bir pirinç tanesi kadar melhem ve bir damla gentagut bunu 5 gün uygulayın duruma göre tekrar yazın

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Bence önce vilmectin alın ve bir damla enseye bir damla kuyruk sokumuna damlatın.sonra gözü için teramiycn göz melhemi ve gentagut damla temin ediniz günde bir kez önce ılık çay demi ile silin sonra bir pirinç tanesi kadar melhem ve bir damla gentagut bunu 5 gün uygulayın duruma göre tekrar yazın
Teşekkür ederim tooredax onun yerine geçmez mi ve krem ile damlayı günde kaç kere nasıl kullanayım.hocam ona göre şimdi çıkayım bı carsiya

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tobrased de olabilir.gunde bir kez anlattığım şekilde birde iştahı nasıl?

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuş dün geldi bana hocam yani fena sayılmaz uçuşu vs iyi iştahı da çok iştahlı değil ama hani yeni kuş olduğu için ona yoruyorum.ama
Ve kremi sürdükten sonra direk damlayı kullanayım demi

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Ve hocam şimdi açıkçası ikisinde cinsiyeti belli değil gibi sanki biri dişi ama bana da alışkın bu yeni arkadaşta geldi korkum ikisinin tek başlarına takılıp beni dislamalari:):)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben bu kuştan bahsediyorum gözünü tam göremedim eğer sulanma yoksa şuan için gözüne bişey kullanmayın hocam sadece vilmectin alıp kullanın yeterlidir 👍 lakin videoda gördüğüm kadarıyla iki şey var net değil ama hafif bir kabarma ve dışkıda hastalık belirtileri var daha net dışkı resmi görelim.ikinci kuş birinciyi hep bozmuştur bu bir gerçek 😊

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben bu kuştan bahsediyorum gözünü tam göremedim eğer sulanma yoksa şuan için gözüne bişey kullanmayın hocam sadece vilmectin alıp kullanın yeterlidir 👍 lakin videoda gördüğüm kadarıyla iki şey var net değil ama hafif bir kabarma ve dışkıda hastalık belirtileri var daha net dışkı resmi görelim.ikinci kuş birinciyi hep bozmuştur bu bir gerçek 😊
Aynende kuş bu hocam akşam o zaman net diski atayım yukarda resimleri de var gözü bana tuhaf geldi ben.cok.sultan papağanı göz için konu açtığım.icin :) sorun yoksa kullanmayıim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
[q96epf2.jpg görsel]

@Şehmus BAKIR üstad dediğiniz.ilac bu demi kuyruk sokumu dediğiniz yer popo değil demi :)
Bide konunun başında resimler var hocam bı baksanız size zahmet
Kuyrugun üst kısmı sırtının altı deriye temas etsin 👍 resimler gözümden kaçmış sadece krem alıp verin eğer fayda etmezse damla da verin ama çay pansumanıni ihmal etmeyelim hocam

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuyrugun üst kısmı sırtının altı deriye temas etsin 👍 resimler gözümden kaçmış sadece krem alıp verin eğer fayda etmezse damla da verin ama çay pansumanıni ihmal etmeyelim hocam
Çok teşekkür ederim hocam sağolun diğer kusuma da kullanayım mi parazit ilacını çok sordu sordum bugün :)