• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani gaga içi leke

Arcura696

Aktif Üye
Selamlar arkadaşlar dişi sultan papağanım gaga içindeki bu leke nedir bilen var mı ?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa neler veriyorsunuz

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hafif kesmek zorunda kaldım yemek yiyemiyordu videolar dan baktığım gibi yavaşça kestim
Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Diğer arkadaşlar da yorumlasın bakalım. Gaga en önemli organı yani.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Tamam yanlış ama yem yiyemezse ne yapacak kuş ? Başka yöntem varsa lütfen bileyim
Bende çok kesme taraftarı değilim! Yaşı kaç bu arada? Ne kadar engel oluyordu yemesine? Gaga taşı ile kendi kendine törpülemesi daha iyi değil mi? Gaga çok hassas bir konu yani onların herşeyi gaga, youtube videosu ile ne kadar sağlıklı olabilir? Bence ya ellemeli ya da uzman birine yaptırılmalı

Arcura696

Aktif Üye
Bende çok kesme taraftarı değilim! Yaşı kaç bu arada? Ne kadar engel oluyordu yemesine? Gaga taşı ile kendi kendine törpülemesi daha iyi değil mi? Gaga çok hassas bir konu yani onların herşeyi gaga, youtube videosu ile ne kadar sağlıklı olabilir? Bence ya ellemeli ya da uzman birine yaptırılmalı
Kendisi gagasını törpülemiyor erkek olan kendi yapıyor onda sorun yok ama sorum gaga ucu değil gaga içindeki siyah leke ile ilgili bilginiz var mı ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ne zamandır bu leke var. Yemesini içmesini etkiliyor mu ve keyfi neşesi nasıl. Emin olmamakla birlikte mantar oluşumu olabilir mi acaba dedim ama emin değilim. Hocalarim, bilgi sahibi olan kişiler daha net yorumlar.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Mantar veya gagada birikmeye yol açan bir şey yemişte olabilir. Gagası çok uzuyorsa hastalığı olabilir. Gaga dümdüz değil uçu sivri olacak şekilde kesilir ve bir anda çok kesilmez az az kesilir

Arcura696

Aktif Üye
Mantar veya gagada birikmeye yol açan bir şey yemişte olabilir. Gagası çok uzuyorsa hastalığı olabilir. Gaga dümdüz değil uçu sivri olacak şekilde kesilir ve bir anda çok kesilmez az az kesilir
Yeme içme iyi küçük küçük kestim mantar ise ne gibi tedavi uygun olur?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlarıma bende katılıyorum gaga kesilmez veya uzadıysa tecrübeli birine kestirilmelidir👍 Tugcenin dediği gibi bir hastalığı olabilir eğer mümkünse tünekte kısa bir videosunu görebilirmiyiz.Birde kilosunu öğrenelim daha önce mantar geçirdi mi?

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Peki lekeler gaga kesiminden önce mi sonra mı oluştu önemli bir detay

Arcura696

Aktif Üye
Arkadaşlarıma bende katılıyorum gaga kesilmez veya uzadıysa tecrübeli birine kestirilmelidir👍 Tugcenin dediği gibi bir hastalığı olabilir eğer mümkünse tünekte kısa bir videosunu görebilirmiyiz.Birde kilosunu öğrenelim daha önce mantar geçirdi mi?
Kilosunu nasıl tartıcam bilmiyorum tünek de fotoğraf çekeyim yemesi içmesi normal

Üst Alt