• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Sultan papağanı gaga problemi

Beyz16

Yeni Üye
Sultan papağanımın gagası anormal uzamaya başladı. İstanbulda hangi veterinere götürebilirim veya ne kullanabilirim?
IMG_9343.jpeg

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Sultan papağanımın gagası anormal uzamaya başladı. İstanbulda hangi veterinere götürebilirim veya ne kullanabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 104426
Başladı değil bayadır böyle uzun bir sürede uzamış gagası bu çocuğun yazık daha erken müdahale edin bundan sonra. İstanbulda kuşçular da kesebilir . İstanbul Veteriner Kliniği- Florya , ŞirinPati Pet, Kuş ve Egzotik Veteriner Kliniği - 7/24 . İstanbul kanatlı uzman diye aratıp bulabilirsiniz. Bu dediğim veterinerlere gitmeden önce arayıp sorun gaga kesimini şuan yapar mısınız diye?

Beyz16

Yeni Üye
Başladı değil bayadır böyle uzun bir sürede uzamış gagası bu çocuğun yazık daha erken müdahale edin bundan sonra. İstanbulda kuşçular da kesebilir . İstanbul Veteriner Kliniği- Florya , ŞirinPati Pet, Kuş ve Egzotik Veteriner Kliniği - 7/24 . İstanbul kanatlı uzman diye aratıp bulabilirsiniz. Bu dediğim veterinerlere gitmeden önce arayıp sorun gaga kesimini şuan yapar mısınız diye?

Beyz16

Yeni Üye
düzenli olarak üst gagasını kestiriyorum ancak bu sefer alt gagası anormal uzamaya başladı ve veteriner kesemeyeceğini bu durumun tehlikeli olduğunu söyledi.O yüzden bunu yapabilecek veteriner tavsiyesi istedim teşekkürler.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
düzenli olarak üst gagasını kestiriyorum ancak bu sefer alt gagası anormal uzamaya başladı ve veteriner kesemeyeceğini bu durumun tehlikeli olduğunu söyledi.O yüzden bunu yapabilecek veteriner tavsiyesi istedim teşekkürler.
Bilemiyorum bu dediklerime arayıp sorun. Çünkü bu derece uzaması hem gagasının yamulmasına hem de yemek yiyememesine neden olur kesilmezse de erkenden sinirler ve damalar da aynı şekil uzar ondan dolayı bir dahaki sefere erkenden yaptırın dedim. Geçmiş olsun.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Kağıthane - Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi.

Üst Alt