Pinhan
Yeni Üye
Herkese merhaba. Papağanım Limon'un yaklaşık 10 gündür dışkıları bu şekilde değişkenlik gösteriyor. Rüzgar almamasına çok dikkat ediyorum ancak evimiz 2 gündür su aldığı için her yerin camını ne yazık ki kapatamıyoruz içerisinin koku yapmaması için. Aslında Limon'u camını açmadığım bir odaya koyuyorum devamlı, yeri pek değişmiyor. Odasını havalandırmak istediğimde de soğuk olmayan ılık başka bir odaya alıyorum. Elimden geldiğince bu şekilde özen göstermeye çalışıyorum ancak yine de bu sorunu yaşayabiliyoruz. Yalnız bırakmamaya çok gayret ediyorum, tek bırakmak zorunda kaldığım anlar olabiliyor. Bu gibi durumlarda yanına olmasa da ev içerisinde hafif ses olsun diye cihaz ya da televizyon açık bırakabiliyorum.
Yumurtanın beyazını çok yiyor bu sıralar, her gün yiyecek neredeyse. Yumurta beyazı bu şekilde dışkıya etki eder mi yoksa başka hangi sebepler bu dışkı sorununa yol açabilir ve şu an ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not düşeyim: Hareketlerinde ve genel durumunda bir problem yok.
Pazartesi Gerwit,
Perşembe Entrobac,
Cumartesi Bt Amin Forte vitaminlerini düzenli olarak veriyorum.
Yumurtanın beyazını çok yiyor bu sıralar, her gün yiyecek neredeyse. Yumurta beyazı bu şekilde dışkıya etki eder mi yoksa başka hangi sebepler bu dışkı sorununa yol açabilir ve şu an ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not düşeyim: Hareketlerinde ve genel durumunda bir problem yok.
Pazartesi Gerwit,
Perşembe Entrobac,
Cumartesi Bt Amin Forte vitaminlerini düzenli olarak veriyorum.
Ekli dosyalar
-
71.5 KB Görüntüleme: 6