• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı dişi mi erkek mi?

zgrats

Yeni Üye
Merhabalar
Petshoptan sultan papağanı alındı erkek denildi özellikle sordum. 4-5 aylık diye aldık. Tek tip ötüyor melodili ötüş şu an yok. Kimisi bu kuşun yaşı var diyor yardımcı olur musunuz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bana peral desen dişi gibi geldi ama emin değilim. 5 aylık kuşta melodik ötüş olur ama siz tek tip ötüyor demişsiniz buda dişi olduğunu gösterir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Peki siz diyorsanız dişidir.👍🦜

redamansy

Aktif Üye
Merhabalar
Petshoptan sultan papağanı alındı erkek denildi özellikle sordum. 4-5 aylık diye aldık. Tek tip ötüyor melodili ötüş şu an yok. Kimisi bu kuşun yaşı var diyor yardımcı olur musunuz?
Merhaba kuşu daha yeni aldığınız için ortama alışmadığından melodik ötmüyor olabilir. 4 gün daha bekleyin. Hala melodik ötüş olmuyorsa kuş dişidir. Boyun kalınlığından bana erkek gibi geliyor. Ben sultan papağanımı 2 aylıkken sahiplendim 3 aylık olduğunda konuşmaya melodik ötmeye başladı. Şuan 5 aylık anneni seviyorsan alkışla şarkısını hatasız söylüyor kelimeler söylüyor cümleler kuruyor ismimle beni çağırıyor. 5 aylık kuş eve alışınca hayli hayli konuşur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba banada dişi diye yorum yaptı@bilirkişi ama oğlum 3 aylıkken şarkı söylemeye cicikuşum, hanimiş benim oğlum, yağmurcum, canım babacım, aşkım,bıcıbıcı, kuçukuçu,babacım, anneni seviyorsan alkışla şarkısını söylemekte🧿🦜🧿 koltuğun kenarına geçip sürtünüyor, çiftleşmek istiyor.
@bilirkişi dişi dedi 🤗canı sağolsun GÖRÜNÜŞ BAZEN YANILTIR🧿🧿🦜🦜DİŞİ OLSUN ERKEK OLSUN SAĞLIĞI ÖMRÜ UZUN OLSUN 🧿🦜Streamable Video
,@Doğacı
@Ayvalık Jumbo Muhabbet
@The Search
@Bahar Y.
@Semiha S.[/USER [USER=3]@Şehmus BAKIR
@Aslı Ö.
dişimi erkek mi videomuz var

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Konu sahibi ötüm videosu ekler misiniz
@Demet bükay ablam senin kuş yüzde yüz erkek ☺👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız👍🤗🥰🦜🦜🦜az daha büyüsün oğlum kız istemeye geleceğiz sana🥰🤗🦜🦜🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ablacım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız👍🤗🥰🦜🦜🦜az daha büyüsün oğlum kız istemeye geleceğiz sana🥰🤗🦜🦜🦜
İlk tüyünü atınca yüzünde sarılık olmaya başlar diye düşünüyorum sürtünme seni yanıltmasın ablam onu dişiler de yapar içgüdüsel olarak lakin melodik ötümü ve onca kelimeleri dişiler konuşmaz bu yüzden erkek dedim senin çocuga ☺🙏

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba banada dişi diye yorum yaptı@bilirkişi ama oğlum 3 aylıkken şarkı söylemeye cicikuşum, hanimiş benim oğlum, yağmurcum, canım babacım, aşkım,bıcıbıcı, kuçukuçu,babacım, anneni seviyorsan alkışla şarkısını söylemekte🧿🦜🧿 koltuğun kenarına geçip sürtünüyor, çiftleşmek istiyor.
@bilirkişi dişi dedi 🤗canı sağolsun GÖRÜNÜŞ BAZEN YANILTIR🧿🧿🦜🦜DİŞİ OLSUN ERKEK OLSUN SAĞLIĞI ÖMRÜ UZUN OLSUN 🧿🦜Streamable Video
,@Doğacı
@Ayvalık Jumbhvideomuz var
[/QUOTE]
Kaç aylık kuşunuz. Ben bu melodik ötüm ve konuşma olayına artık güvenemiyorum 🫣 nadirde olsa bazen dişilerde de olabiliyor. çünkü erkek diye bildiğim aynı özelliklerdeki kuşum yumurtladı 🤣🤣🤣 tuhaf olanda yumurtladıktan sonra artık tek tip ötüyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
4,5 aylık şuan🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sizinki daha küçükmüş kanatta benek olması kuyrukta çizgi olması normal. Sizinki erkek ozaman. Benimki yaşını almıştı 🤣
Sağlıklı olsun da dişi erkek önemi yok gerçekten ben çok seviyorum ömürleri uzun olsun. Tek dileğim bu🥰🦜🦜🦜

Üst Alt