• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı davranış

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba,,
Papağanımızin adını Pikachu koyduk 😅
Sormak istediğim bir iki şey var ilk olarak baş aşağı Kanat açıp çırpma hareketini çok fazla yapıyor normal yaparken bile baş aşağı durmaya başlıyor .normalde yaptıklarında sahiplenme baş aşağı koruma saldırma gibi birşey sanırım . Ama farklı bir yorumunuz var mı ... Videosu : Ters kanat çırpma
Bugün çok fazla mırıldandı (videonun sonuna doğru özellikle) konuşma mirildanmalari mi buda onun videosu.. Streamable Video
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok tatlı ama 🥰 acaba oyun mu yapıyor 😄 yada kanat egzersizi de olabilir ihtimal çok 😄 Maşallah 🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gösteri yapıyor Pikachu 😂 kur gösterisi deriz 👍 adam oluyor artık masallah rengini de almış 😊 seda diyecek sonunda az kaldı 😂

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Gösteri yapıyor Pikachu 😂 kur gösterisi deriz 👍 adam oluyor artık masallah rengini de almış 😊 seda diyecek sonunda az kaldı 😂
Alırken demiştim önce seda diyecek diye gece gündüz seda seda diyoruz :)) baş aşağı kafes girişinde surekli yaptığı kanat cirpmada kur gosterisi mi . ? Bide çok sinirli bir karakteri var değiştirmek mümkün mü salıncağı ile bile kavga ediyor 🤦😅 rengi böyle şuan

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah çok güzel ya ❣ darısı başıma 😍

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlı ve çok sağlıklı görünüyor! Büyük ihtimal özellikle sabahları oda içinde turda atıyordur! Ve o haraketide turdan sonra kafesine konunca yapar! Birde yabancı biri geldiği zaman ters dönmeden kanatlarını üste doğru açıp o şekilde tutarak göz dağı verme huylarıda var.. Hastalıktan rahatsızlıktan kanat çırpma hareketini yaptıklarını sanmıyorum çünkü rahatsız olduklarında tersine durgun ve üşengeç oluyorlar enerjileri olmadığı için ekstra enerji kaybı yapmazlar..sadece tırnakları bir yere takıldığı zaman kurtulmak için yapabiliyorlar. Kanat çırparken kontrol etmek iyidir

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlı ve çok sağlıklı görünüyor! Büyük ihtimal özellikle sabahları oda içinde turda atıyordur! Ve o haraketide turdan sonra kafesine konunca yapar! Birde yabancı biri geldiği zaman ters dönmeden kanatlarını üste doğru açıp o şekilde tutarak göz dağı verme huylarıda var.. Hastalıktan rahatsızlıktan kanat çırpma hareketini yaptıklarını sanmıyorum çünkü rahatsız olduklarında tersine durgun ve üşengeç oluyorlar enerjileri olmadığı için ekstra enerji kaybı yapmazlar..sadece tırnakları bir yere takıldığı zaman kurtulmak için yapabiliyorlar. Kanat çırparken kontrol etmek iyidir
Çok teşekkür ederimmm ☺☺ Evet önce turunu tamamlıyor . Biri varkende yokkende hep aynı o kanatlar açılacak hem ters dönüp hemde ayaktayken 😂 ama geçen yeni muhabbet kuşu yavrumu koydum kafesle yanına hrmen kafesin üzerine çıkıp burası benim diye kanatlarını açıp göz dağı verdi 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba,,
Papağanımızin adını Pikachu koyduk 😅
Sormak istediğim bir iki şey var ilk olarak baş aşağı Kanat açıp çırpma hareketini çok fazla yapıyor normal yaparken bile baş aşağı durmaya başlıyor .normalde yaptıklarında sahiplenme baş aşağı koruma saldırma gibi birşey sanırım . Ama farklı bir yorumunuz var mı ... Videosu : Ters kanat çırpma
Bugün çok fazla mırıldandı (videonun sonuna doğru özellikle) konuşma mirildanmalari mi buda onun videosu.. Streamable Video
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
Sahiplenme hareketi derler. Sahiplik bildiriyor koruyor yani burası benim bölgem diyor 😁

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
maşallah, gerçekten çok artist ve özellikle sizi tebrik etmek isterim; iyi bakılıyor ki keyfi böyle yerinde

Üst Alt