• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı davranışı normal mi

onxrelax

Yeni Üye
Merhaba, az önce kuşum sanki büklüm büklüm kalmış gibi durdu ve ses çıkarmaya başladı. Bunun sebebi kızgınlık döneminden mi olabilir? Kendisi dişi diye tahmin ediyoruz ve yavru bir kuş olması lazım.

Video olarak aşağıdaki linke ekledim, umarım kabul ediliyordur.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sanırım çiftleşme davranışı sergiliyor. Sultan sahibi arkadaşlarım daha iyi yardımcı olurlar.

onxrelax

Yeni Üye
Sanırım çiftleşme davranışı sergiliyor. Sultan sahibi arkadaşlarım daha iyi yardımcı olurlar.
Bize de öyle geldi ama bir danışayım dedim. Yakın zamanda böyle yapmaya başlamış evdekiler söyledi ben de yeni fark ettim bir şey oldu sandım sonra kendi kendine düzeldi. Yemesinde herhangi bir şeyinde sorun yok çok canlı.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evet çiftleşmek istiyor. Poposuna bakın sertlik var mı? Ve yumurtlarsa eşi yoksa yumurtalarını atın.

onxrelax

Yeni Üye
Evet çiftleşmek istiyor. Poposuna bakın sertlik var mı? Ve yumurtlarsa eşi yoksa yumurtalarını atın.
Teşekkürler, herhangi bir sertlik yok son zamanlarda böyle yapmaya başladı. Eşinin olmaması bir sorun yaratır mı? Tek başına değil, 2 muhabbet kuşu ve bir tane daha papağanım var ama o da dişi. Hepsi sorunsuz bir şekilde anlaşıyor.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Teşekkürler, herhangi bir sertlik yok son zamanlarda böyle yapmaya başladı. Eşinin olmaması bir sorun yaratır mı? Tek başına değil, 2 muhabbet kuşu ve bir tane daha papağanım var ama o da dişi. Hepsi sorunsuz bir şekilde anlaşıyor.
Eş olmaması sorun yaşatmaz siz sırtını falan sevmeyin kafasını sevin hep. Yumurta yapması kalsiyum kaybı yapar. Ondan dolayı yumurtlamasını pek istemeyiz eşsiz. Siz sadece kafasını sevin sırtına dokunmayın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, az önce kuşum sanki büklüm büklüm kalmış gibi durdu ve ses çıkarmaya başladı. Bunun sebebi kızgınlık döneminden mi olabilir? Kendisi dişi diye tahmin ediyoruz ve yavru bir kuş olması lazım.

Video olarak aşağıdaki linke ekledim, umarım kabul ediliyordur.

Merhaba çifleşme isteği çok normal bir davranış 😊🤲

Üst Alt