• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı cinsiyeti

paşa07

Yeni Üye
Merhabalar, sultan papağanım 7 aylık arada bir kanatlarını eğerek bi ötüş yapıyor onun videosunu ekleyeceğim bi bakabilir misiniz acaba bu hareketi tek dişiler mi yapar yoksa erkek sultan papağanları da yapar mı? Kuşu erkek diye biliyorum o yüzden bu ötüşünden ve hareketinden sonra kararsız kaldım. Sonrasında 3 aylıkken ki ötüşünün videosunu yükleyeceğim hala aynı şekilde melodik ötüşleri oluyor yenisini yakalayıp çekemediğim için önceki videoyu atacam. Birde kanat altı fotoğrafını ekleyeceğim bazı dökülmeyen tüyleri benekli ama sanki yeni çıkanlar düz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20250316_145346.jpgIMG_20250316_184138.jpg

Fotoğrafları da bu şekilde

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar, sultan papağanım 7 aylık arada bir kanatlarını eğerek bi ötüş yapıyor onun videosunu ekleyeceğim bi bakabilir misiniz acaba bu hareketi tek dişiler mi yapar yoksa erkek sultan papağanları da yapar mı? Kuşu erkek diye biliyorum o yüzden bu ötüşünden ve hareketinden sonra kararsız kaldım. Sonrasında 3 aylıkken ki ötüşünün videosunu yükleyeceğim hala aynı şekilde melodik ötüşleri oluyor yenisini yakalayıp çekemediğim için önceki videoyu atacam. Birde kanat altı fotoğrafını ekleyeceğim bazı dökülmeyen tüyleri benekli ama sanki yeni çıkanlar düz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 84027Ekli dosyayı görüntüle 84028

Fotoğrafları da bu şekilde
Kızgınlık ta bir prenses maşallah

Mert G.

Eski Forumcu
İkinci attığım videoda melodik ötüyor sanki. Önceden kısa bi süre dişi sultan papağanı beslemiştim o böyle ötmüyordu hiç ama
Dişilerde istisna olarak melodik Otus yaptıklarını duymuştum ama bu hareketler disi hareketi hocalarımda görsun bir iyi günler dilerim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz erkek olabilir 🌸 Tüyde minik hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ☺

mortsvivants

Eski Forumcu
İlk videoda kuş cıflesme hareketi yapıyor kafa asagıda popı kısmı yukarda
Yok ben direkt fotoğrafa bakıp çözebilir miyiz onu test ediyorum. :) Saçlardan da fark oluyor mudur? Mesela ne kadar dişi görsem saçları bu şekilde görece kısa ve gür, benim kuşa bakıyorum saçları uzun ve daha tel tel gibi az mesela. Kafa yorduğum şeylerin saçmalığı 🤪

Mert G.

Eski Forumcu
Yok ben direkt fotoğrafa bakıp çözebilir miyiz onu test ediyorum. :) Saçlardan da fark oluyor mudur? Mesela ne kadar dişi görsem saçları bu şekilde görece kısa ve gür, benim kuşa bakıyorum saçları uzun ve daha tel tel gibi az mesela. Kafa yorduğum şeylerin saçmalığı 🤪
Hmm anladım bence resimden baya zor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Lutinolarda maalesef ablacım 😂