• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı cinsiyeti

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Pearl desenleri var 🤣 pearl desenli lutinolar %90 dişidir. Zaten kızışma hareketide yapmış %100 dişi.
Teşekkür ederim abla 🙏🏻 Lutinolarda fotoğrafa bakıp söyleyebiliyor muyuz diye şey etmiştim aldık bugünkü dersimizi de ;)

paşa07

Yeni Üye
Sultan papağanlarında kanat altına da bakılıyor kanat altları düzse erkek benekliyse dişi oluyormuş öyle okumuştum. Bunda yeni çıkan tüyler düz benekli değil fotoğrafta da belli oluyor biraz. O yüzden de cinsiyetinden tam emin olamadım. Başka bir konuda biri erkek sultan papağanlarında içgüdüsel olarak böyle kızgınlık ötüşü gibi yapabileceğini söylemişti

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sultan papağanlarında kanat altına da bakılıyor kanat altları düzse erkek benekliyse dişi oluyormuş öyle okumuştum. Bunda yeni çıkan tüyler düz benekli değil fotoğrafta da belli oluyor biraz. O yüzden de cinsiyetinden tam emin olamadım. Başka bir konuda biri erkek sultan papağanlarında içgüdüsel olarak böyle kızgınlık ötüşü gibi yapabileceğini söylemişti
Eğilip popoyu yukarı kaldırma hareketini dişiler yapar ☺

Üst Alt