• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağan davranışı normal mi

quelthras

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, dün akşam tam 1 hafta oldu bize geleli. Hala elimize yanaşmıyor. Daldarı yemesine rağmen uzatınca elimizden korkuyor. Ve ara sıra böyle davranıyor. Sizce bu davranış normal mi dışarı mı çıkmak istiyor?

engineer49

Aktif Üye
kafes dışına çıkmak istiyor gibi. evde başka kuş var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayvan çılgına dönmüş 😲 dışarı çıkmak için can atıyor ama alışkın da değil diyorsunuz 🤔 kafesteki tünekleri daha kalınlarla değiştirin bir kaç tane oyuncak koyun Kafes dışında degilde kafes içinde bir süre eğitim verin hatanızi söyliyim size tam alismadan ona fazla özgürlük verdiniz 👍

quelthras

Aktif Üye
Hayvan çılgına dönmüş 😲 dışarı çıkmak için can atıyor ama alışkın da değil diyorsunuz 🤔 kafesteki tünekleri daha kalınlarla değiştirin bir kaç tane oyuncak koyun Kafes dışında degilde kafes içinde bir süre eğitim verin hatanızi söyliyim size tam alismadan ona fazla özgürlük verdiniz 👍
Tam olarak ne yapayım bana yardımcı olur musunuz ve tavsiye ettiğiniz tünek vr oyuncak linki atabilir misiniz? Kafes içi tam olarak nasıl eğitim vereyim bir de aç bırak elden yedirmeye çalışayım mı

Nur Y.

Paylaşımcı
tünek olarak doğal ağaç dalı ya da mamaistte olan tahta tüneklerden tercih edebilirsiniz.

Nur Y.

Paylaşımcı
Mamaist.com da ki 40 cm lik tahta tüneklerden alabilirsiniz ben onlardan kullanıyorum

Üst Alt