Teşekkür ederim ablacığımMutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum ablacığım
Ama Yarabbimilmik ilmik dantel işlemiş sanki, kaçar mı emek var orda, Bıcırık çok mutlu çalışmasından
![]()
Teşekkür ederim ablacığımMutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum ablacığım
Ama Yarabbimilmik ilmik dantel işlemiş sanki, kaçar mı emek var orda, Bıcırık çok mutlu çalışmasından
![]()
Hayırlı sağlıklı pazarlarHerkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesefsesimin kusuruna bakmayın uyku sersemi şok oldum🫠artık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim
Watch unnamed | Streamable
Tamamen inşa etmeye merakı varHayırlı sağlıklı pazarlarbu şakamı acaba gözlerime inanamadım
acaba yuvamı yapmak istiyor kendine Allah'ım çok şükür halime
![]()
Bıcırık da arasında tüm odayı turluyor, dün çok az sallandık kuşların odasına koştum hemen iyiler mi diye,Bıcırık tünelinde takılıyormuşBenimkilerden birisi de bunu yapıyor üstelik sanki mecburiyeti varmış gibi ölümüne gidiyor tekte konuyor ısırıyor hatta birkere içine girip odanın diğer ucuna gitti aklım çıktı onu aldık sırtı simsiyah olmuştu özellikle bir noktaya gidiyor o kısımda birsuru şey astım korkup gelmesin diye ama max 5 dk sürüyor
Bizimkiler düz duvarı kemiriyor. Alçılayıp boyadık yine aynı oldu. Oyun alanları yaptım çok güzel ama kemire kemire bozdular hepsini. Kemirme huyları değişik.Herkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesefsesimin kusuruna bakmayın uyku sersemi şok oldum🫠artık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim
Alternatif hiçbir şeyle ben de çözemedim abla🥲artık bu şekilde kabul ettim,gagası bakımsız duruyor emekçi olduğundan hiçbir bakım yaramadı Bıcırık HanımaBizimkiler düz duvarı kemiriyor. Alçılayıp boyadık yine aynı oldu. Oyun alanları yaptım çok güzel ama kemire kemire bozdular hepsini. Kemirme huyları değişik.![]()
Gagası elleri ayakları alçıdan toz tutar işçi sonuçtaAlternatif hiçbir şeyle ben de çözemedim abla🥲artık bu şekilde kabul ettim,gagası bakımsız duruyor emekçi olduğundan hiçbir bakım yaramadı Bıcırık Hanıma![]()
Çok güldümGagası elleri ayakları alçıdan toz tutar işçi sonuçtaekmeğini taştan çıkarıyor
sigorta ister
![]()
Sağlıkları yerinde olsunda her türlü kabul ediyoruz sıpaları.Alternatif hiçbir şeyle ben de çözemedim abla🥲artık bu şekilde kabul ettim,gagası bakımsız duruyor emekçi olduğundan hiçbir bakım yaramadı Bıcırık Hanıma![]()
Her gün süpürge yapmak zaten boynumun borcu oldu ablaGözünün içine baka baka atıyor ya bi detıpkı Cennet Mahallesi Pembe'nin çekirdek yiyişini izledim
![]()
Bulundukları odayı tadilata sokmasın benceHer gün süpürge yapmak zaten boynumun borcu oldu ablaher gün poşetliyorum plastikleri
ailem de saldı artık,Bıcırık ne yapsak umursamıyor vicks denedim balon denedim bant denedim bir şekilde çözüm buluyor
açıkçası arasında koşacak plastik kalmayınca ne yapıcak onu merak ediyorum.Ha bir de annemin yazın evi tadilata alma gibi bir planı var,ev yenilenince de Bıcırık Hanım'a aynı sabrı gösterir umarım
![]()
Okulumun olduğu konumda uzun bir süredir metro çalışması var giden tüm yollar kapalı, bıcırığı buraya da bekliyorum lütfennHerkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesefartık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim
Hemen gönderiyorum biraz da farklı yerlerde çalışsınOkulumun olduğu konumda uzun bir süredir metro çalışması var giden tüm yollar kapalı, bıcırığı buraya da bekliyorum lütfenn![]()
Belki evlere minik metrosu ile girip kuş toplar ve tünellerde gezerlerHemen gönderiyorum biraz da farklı yerlerde çalışsın![]()
Olur mu olur abla kendisi çok baskın bir karakterde,çetesini büyütebilirBelki evlere minik metrosu ile girip kuş toplar ve tünellerde gezerlerçeteeee
![]()
Her gün süpürge yapmak zaten boynumun borcu oldu ablaher gün poşetliyorum plastikleri
ailem de saldı artık,Bıcırık ne yapsak umursamıyor vicks denedim balon denedim bant denedim bir şekilde çözüm buluyor
açıkçası arasında koşacak plastik kalmayınca ne yapıcak onu merak ediyorum.Ha bir de annemin yazın evi tadilata alma gibi bir planı var,ev yenilenince de Bıcırık Hanım'a aynı sabrı gösterir umarım
![]()