• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Stropiyerin ızdırabı

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum ablacığım 🥰🤲
Ama Yarabbim🤲🤲ilmik ilmik dantel işlemiş sanki, kaçar mı emek var orda, Bıcırık çok mutlu çalışmasından 🙊🙉🙈
Teşekkür ederim ablacığım❤kesinlikle hem çok mutlu hem de kendisiyle gurur duyuyor😅

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Herkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesef😅sesimin kusuruna bakmayın uyku sersemi şok oldum🫠artık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim🤭Watch unnamed | Streamable
Hayırlı sağlıklı pazarlar 😊🌸 bu şakamı acaba gözlerime inanamadım 🤔🤩 acaba yuvamı yapmak istiyor kendine Allah'ım çok şükür halime 🤲🤣🤣

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benimkilerden birisi de bunu yapıyor üstelik sanki mecburiyeti varmış gibi ölümüne gidiyor tekte konuyor ısırıyor hatta birkere içine girip odanın diğer ucuna gitti aklım çıktı onu aldık sırtı simsiyah olmuştu özellikle bir noktaya gidiyor o kısımda birsuru şey astım korkup gelmesin diye ama max 5 dk sürüyor

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Hayırlı sağlıklı pazarlar 😊🌸 bu şakamı acaba gözlerime inanamadım 🤔🤩 acaba yuvamı yapmak istiyor kendine Allah'ım çok şükür halime 🤲🤣🤣
Tamamen inşa etmeye merakı var 😅yuvalık taktım belki kuytu yer arıyordur diye bakmadı bile🫠🫠

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Benimkilerden birisi de bunu yapıyor üstelik sanki mecburiyeti varmış gibi ölümüne gidiyor tekte konuyor ısırıyor hatta birkere içine girip odanın diğer ucuna gitti aklım çıktı onu aldık sırtı simsiyah olmuştu özellikle bir noktaya gidiyor o kısımda birsuru şey astım korkup gelmesin diye ama max 5 dk sürüyor
Bıcırık da arasında tüm odayı turluyor, dün çok az sallandık kuşların odasına koştum hemen iyiler mi diye,Bıcırık tünelinde takılıyormuş😅dünya umrunda değil tek derdi tüneli

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Herkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesef😅sesimin kusuruna bakmayın uyku sersemi şok oldum🫠artık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim🤭Watch unnamed | Streamable
Bizimkiler düz duvarı kemiriyor. Alçılayıp boyadık yine aynı oldu. Oyun alanları yaptım çok güzel ama kemire kemire bozdular hepsini. Kemirme huyları değişik. 😂

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Bizimkiler düz duvarı kemiriyor. Alçılayıp boyadık yine aynı oldu. Oyun alanları yaptım çok güzel ama kemire kemire bozdular hepsini. Kemirme huyları değişik. 😂
Alternatif hiçbir şeyle ben de çözemedim abla🥲artık bu şekilde kabul ettim,gagası bakımsız duruyor emekçi olduğundan hiçbir bakım yaramadı Bıcırık Hanıma😅

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Alternatif hiçbir şeyle ben de çözemedim abla🥲artık bu şekilde kabul ettim,gagası bakımsız duruyor emekçi olduğundan hiçbir bakım yaramadı Bıcırık Hanıma😅
Gagası elleri ayakları alçıdan toz tutar işçi sonuçta🥰🤣ekmeğini taştan çıkarıyor🥰🤣sigorta ister🤣🤣

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sağlıkları yerinde olsunda her türlü kabul ediyoruz sıpaları. 💖🤭

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Gözünün içine baka baka atıyor ya bi de😂 tıpkı Cennet Mahallesi Pembe'nin çekirdek yiyişini izledim:ROFLMAO::ROFLMAO:
Her gün süpürge yapmak zaten boynumun borcu oldu abla😩her gün poşetliyorum plastikleri😅ailem de saldı artık,Bıcırık ne yapsak umursamıyor vicks denedim balon denedim bant denedim bir şekilde çözüm buluyor😩açıkçası arasında koşacak plastik kalmayınca ne yapıcak onu merak ediyorum.Ha bir de annemin yazın evi tadilata alma gibi bir planı var,ev yenilenince de Bıcırık Hanım'a aynı sabrı gösterir umarım😅

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Her gün süpürge yapmak zaten boynumun borcu oldu abla😩her gün poşetliyorum plastikleri😅ailem de saldı artık,Bıcırık ne yapsak umursamıyor vicks denedim balon denedim bant denedim bir şekilde çözüm buluyor😩açıkçası arasında koşacak plastik kalmayınca ne yapıcak onu merak ediyorum.Ha bir de annemin yazın evi tadilata alma gibi bir planı var,ev yenilenince de Bıcırık Hanım'a aynı sabrı gösterir umarım😅
Bulundukları odayı tadilata sokmasın bence 🤣

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Herkese mutlu pazarlar diliyorum,tünel işçimin tatil günü yok maalesef😅artık beni görünce kaçmıyor da... ben Bıcırık'a olan inancımı kaybettim🥲sizlerin de yavrularınıza şükür sebebi olsun diye stropiyer prensesimin pazar çalışmasını göstermek istedim🤭Watch unnamed | Streamable
Okulumun olduğu konumda uzun bir süredir metro çalışması var giden tüm yollar kapalı, bıcırığı buraya da bekliyorum lütfenn🧿💙

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Sabırlar ve kolaylıklar diliyorum ablacım sanada ailene de😬😅

Üst Alt