• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Stropiyerin ızdırabı

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Demet Hanım merak ettim acaba tek tek balonlarla uğraşmak yerine spor bantları oluyor ya esnek elastan, balon dokusunda gibi olanlar. Onları böyle tüm 4 kenara uzatıp yapıştırsa hafif kabarık şekilde, acaba orayı hala delebilirler mi? Konamazlar da bence daha oralara 🤔 tam olarak videoyu izledikten sonra geldi aklıma "denenebilir mi acaba" diye😅🙊
Bandı bana dmden atabilir misiniz onu da deniyim🥲🥲

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ben Demet ablamın tavsiyesiyle balon değilde o anlık poşet tutturmuştum faydası olmuştu fakat başka bölge buluyorlar uzun bir süre dokunmadılar bu aralar yine başladılar gibi tekrardan poşet yada balon koyacam mecbur. (Benim durum bu kadar vahim değildi ama ) Oydukları yerlerede alçı çekmiştim ben tabi yeni delikler açıldı bu aralar 🤭 Allah peygamber sabrı vermiş annenize maşallah ☺

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Annemden Allah razı olsun her zaman bize çok düşkün,çok sabırlı ama evi talan ediliyor haklı olarak kızıyor.Benim de yapacak bir şeyim yok laftan anlamıyorlar ki😅Tünel olarak kullanmaları ve bunu keşfetmeleri bize komik geliyor,tak tak ses geliyorsa içinde yürüyor oluyorlar.Odadaki kuşlardan biri olsaydım kesinlikle çok eğlenirdim.Tünelden çıkan dans ediyor😅😅balonlar cam tarafında etkili olsa da her yerde oyuklar var kapı arkasına da çözüm olarak poşet koyayım bari🥲🥲

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Annemden Allah razı olsun her zaman bize çok düşkün,çok sabırlı ama evi talan ediliyor haklı olarak kızıyor.Benim de yapacak bir şeyim yok laftan anlamıyorlar ki😅Tünel olarak kullanmaları ve bunu keşfetmeleri bize komik geliyor,tak tak ses geliyorsa içinde yürüyor oluyorlar.Odadaki kuşlardan biri olsaydım kesinlikle çok eğlenirdim.Tünelden çıkan dans ediyor😅😅balonlar cam tarafında etkili olsa da her yerde oyuklar var kapı arkasına da çözüm olarak poşet koyayım bari🥲🥲
İçeride ne kurduklarını görmemiz lazımdı belki birşeyler taşımış olabilirler benim kuşum annemin tığlarını taşıyordu hatta inanılır gibi değil ama kendisi metal tığı yere atarak kırdı deliğe sığmadığından iki parça halinde götürdü ne düşünüyorlar çok merak ediyorum 😆🥳

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
İçeride ne kurduklarını görmemiz lazımdı belki birşeyler taşımış olabilirler benim kuşum annemin tığlarını taşıyordu hatta inanılır gibi değil ama kendisi metal tığı yere atarak kırdı deliğe sığmadığından iki parça halinde götürdü ne düşünüyorlar çok merak ediyorum 😆🥳
Ay ben duruldular artık balonla diyordum çetenin elebaşı Bıcırık devam ediyormuş tünele🥲🥲sesler geliyordu ben de komşunun tadilatından sandım asıl tadilat odamdaymış😄yakalanınca pat pat koştu,tünelden çıktı ve kaçtı🫠🫠masum durduğuna bakmayın kendisi en fenalarıdır,satın alma sahiplen görüşümü doğrulatıyor😅kuşumun arkadaşı ölünce kuşum bunalıma girdiğinden annem alıp gelmişti bu yaramazı🥰🥰Neyseki kapı arkasında da odama giren tünelin büyüdüğünü görmüyor😅😅hoş görmeseler de tünelin girişi olduğu için diğer yerlere de yine ulaşıyor ve parçalıyor 🫠🫠

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ay ben duruldular artık balonla diyordum çetenin elebaşı Bıcırık devam ediyormuş tünele🥲🥲sesler geliyordu ben de komşunun tadilatından sandım asıl tadilat odamdaymış😄yakalanınca pat pat koştu,tünelden çıktı ve kaçtı🫠🫠masum durduğuna bakmayın kendisi en fenalarıdır,satın alma sahiplen görüşümü doğrulatıyor😅kuşumun arkadaşı ölünce kuşum bunalıma girdiğinden annem alıp gelmişti bu yaramazı🥰🥰Neyseki kapı arkasında da odama giren tünelin büyüdüğünü görmüyor😅😅hoş görmeseler de tünelin girişi olduğu için diğer yerlere de yine ulaşıyor ve parçalıyor 🫠🫠
Taşının🤣🤣🤣🤣🤣yakında metro çalışması biter ablacığım 🤣🤣 gördükçe içimde tüneller açılıyor 🤣🤣

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Taşının🤣🤣🤣🤣🤣yakında metro çalışması biter ablacığım 🤣🤣 gördükçe içimde tüneller açılıyor 🤣🤣
Abla biticek gibi değil😅😅ben Bıcırık'ın yaramaz olduğunu geldiği gün anlamıştım da tünel çalışması yapacağı aklıma gelmedi😅arasında koşuyor videoya almaya çalışıcam ben odadayken yapmıyor😄😄

Gülbahar şeker

Aktif Üye
Merhabalar,kuşlarım annem onları evden göndersin diye uğraşıyorlar😅Hiçbirinden de böyle bi sebeple vazgeçmeyiz ama iş çığrından çıktı,bunun bir çözümü var mıdır?odada yokken yapıyorlar beni görünce kaçıyorlar,takviye olarak da eksikleri yok bebek gibi bakıyorum,oyun alanları,stres oyuncakları her şey var resmen tünel inşa etmişler işin kötüsü stropiyerin arasını kullanarak tüm odayı tünelle geziyorlar bunalınca yeni delik açıyorlar.Ben bu eşkıyalarla ne yapıcam😩annemler odaya her geldiğinde açılan yeni delikle fenalaşıyorlar🫠🫠Watch unnamed | Streamable
Aynı sorun bendede var papağanım kemiriyor sadece oyuk yok siradan kemirip yana geciyor ev sahibi görse kuslarimla aticak kapiya😀 her gittinde hayir kızım yeme kizim diyorum odadan cikip geliyorum bi bakiyorum yerler bembeyaz geldimdede hemen ucup kafesine konuyor ben yapmadim bilmiyorum havasında

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Aynı sorun bendede var papağanım kemiriyor sadece oyuk yok siradan kemirip yana geciyor ev sahibi görse kuslarimla aticak kapiya😀 her gittinde hayir kızım yeme kizim diyorum odadan cikip geliyorum bi bakiyorum yerler bembeyaz geldimdede hemen ucup kafesine konuyor ben yapmadim bilmiyorum havasında
Maşallah diyeyim en azından turlamayı keşfetmemiş,Bıcırık sağ olsun kuşlarıma içinde koşabileceklerini öğretti🫠🫠🫠 Bilmezden gelmesi de çok tatlı ya😍benimkiler panikliyor kaçışıyorlar😅

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Valla çok güldüm kusura bakmayın. 😂 Fotoğraftaki kuş ise sanırım dişi ve kuytu yer arıyor olabilir içgüdüsel olarak yavru bakmak için. Eğer öyle ise yuvalık koysanız kafese faydası olur mu acaba? Ama alışkanlık edinmişler olmaz sanırım. Kemirdiklerinde ağızlarına kötü tat gelecek bir şey olsa zehirlemeyecek bırakırlardı ama öyle bir şey de yoktur ki.

Eskiden bu kartonpiyerler alçı olurdu şimdi hafif köpükten yapıyorlar. O zamanlar en azından sadece kemiriyorlardı. Senin kuşlar metro ağı yapmışlar. 😂

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ordan girip ortadan çıkıverirler yakında. Vallaha düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Benim canlar dışardayken sürekli bakıyorum artık ne yapıyorlar diye 🤣🤣

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Allah'ım kızılmazda bu surata tipe bakk pek mutlu çıkardığı işinden😆

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Valla çok güldüm kusura bakmayın. 😂 Fotoğraftaki kuş ise sanırım dişi ve kuytu yer arıyor olabilir içgüdüsel olarak yavru bakmak için. Eğer öyle ise yuvalık koysanız kafese faydası olur mu acaba? Ama alışkanlık edinmişler olmaz sanırım. Kemirdiklerinde ağızlarına kötü tat gelecek bir şey olsa zehirlemeyecek bırakırlardı ama öyle bir şey de yoktur ki.

Eskiden bu kartonpiyerler alçı olurdu şimdi hafif köpükten yapıyorlar. O zamanlar en azından sadece kemiriyorlardı. Senin kuşlar metro ağı yapmışlar. 😂
Vallahi süpürgeyle zor olucak diye kucak kucak plastik doldurdum bugün poşete😅nasıl hoşlarına gittiyse çok azimliler,balona yaklaşamayan yeni oyuk açıp balonların oraya gidiyor🫠🫠 benimkileri alçı da durdurmaz gibi abi 😅😅bir de kitaplarımı yemeyi öğrettiler birbirlerine her girdiğimde başka bir kitabın kalıntılarını buluyoruö🥲🥲

Son düzenleme:

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ordan girip ortadan çıkıverirler yakında. Vallaha düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Benim canlar dışardayken sürekli bakıyorum artık ne yapıyorlar diye 🤣🤣
Öyle yapıyorlar abla balonların oraya gidiyorlar 😂ben artık duruldular sanmıştım.Komşunun tadilat da sanki evin içinde diyordum zaten asıl çalışma evin içindeymiş😅

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ek olarak annem odaya girip durdurmak isteyince erkek kuşlar annemin üstüne uçuyormuş🫠🫠annem de çok korktuğu için direkt kapıyı kapatıyormuş işi çok fena çözmüşler😅

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Ek olarak annem odaya girip durdurmak isteyince erkek kuşlar annemin üstüne uçuyormuş🫠🫠annem de çok korktuğu için direkt kapıyı kapatıyormuş işi çok fena çözmüşler😅
Tarikat kurmuşlar evi ele geçirme planları onların dünyasında aralarında yaşamak vardıı

Üst Alt