• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

SOLUNUM

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
abi bu setten astım olanı şuanlık kullansam tedaviyi hafiflrtmrk için

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
merhaba kardeşim probiotic aldım ve apexin axtım ilacını kullanıyorumda kuşum biraz keyfi yerinde iyileşebilitmi

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
tamam kardeşim takibr alayım bu arada okaliptus yagı aldım nasıl kullanmalıyım nefesi açıyormuş galiba

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
kardeşim kuşum biraz daha iyi koyurdum nefesini açsın diye oklaiptus suyu koydum azcık ıslanmış birşey olurmu gün ışığını açtım

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
kardeşim kusra bakmayın uzun sürediir tedaviye devam ettimve söylediğiniz ilaçlarada baktım yok küçük bir şehirdeyim yapacağım başka birşey yokmj

rose76

Aktif Üye
bu multivitamin tık tık sesi ve kuyruk sallamayı yok ediyor. içinde vitamin yok yalnız bağışıklığı güçlendiren elementler de var. benim kuşumda düzetti ekşi sözlükten birinin kuşuna tavsiye etmiştim onun muhabbet kuşu da düzeldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Söylenilen ilaçlardan birini zamanında alıp keşke kullansaydiniz bu kadar ilerlemezdi ben son halinin bir videosunu tekrar görebilir miyim?

rose76

Aktif Üye
ilerlemiş olsa zaten tünekte durmaz yem yemeyi keser ve tabanda durur. o durumda elbette işe yaramaz ama bu kuş yem yiyor sadece kuynuğunu oynatıp ses çıkarıyor yeni olaşan mikrobik durumlarda bağışıklık sistemi atıyor hemen. ilaca yüklenmemek lazım. ben bu hastalığı iki kuşumda da haşadım ben de ilk oradan duyduğum biterali şunu bunu verdim kuşum felçlik geçirip öldü. diğer kuşumu tedavi ettim. aynı bu şekilde başlıyor kuyruk titretme tık tık ses ilerlerse yem yemeyi kesiyor ve tabanda duruyor.

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
çok teşekkürler yani şuan ilaç kullanmayayımı sadece sıklıkla hapşuruyor onun dışında yem yiyor bazen erkek kuşla uğraşıyor

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
multivitaminvsr elimde onu kullnayımmı ilaç kullanımını kesip

rose76

Aktif Üye
bence bir deneyin bir hafta . değişmezse ilaç uygularsınız