• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

SOLUNUM

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
MERHABALR YENİ KATILDIM KUŞUMDA HAFİF BİR SOLUNUM HASTALIĞI VAR KUYRUĞUNU SALLIYOR KANATLARINI TİTRETİYOR AVİASTIM KULLANMAYA BAŞLADIM FAKAT KULLANMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ FIK FIK DİYE DURMADAN SES ÇIKARIYOR AYRICA UÇAMIYORDA VİTAMİNDE VERİYORUM NE YAPMALIYIM NOLUR ANLATIN

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
İlerlemiş demekki dahs etkili bir ilaç kullanmanız gerekir..siz bir tane video yollayın bakalım ona göre yardımcı olalım 👍

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
:)abi merhaba video atmaya çalıştım fakat blgisayar olunca yapamadım durumu şöyle açıklayayım ara ara hapşurmalar kuyruk sallama ve uçamama tarzı şeyler var ALLAH şükür areketli fıfk fık sesleri çok olmasada var biraz yemesi içmesi yerinde ilaç olarak vitamin kullanımı aviastım avidiar tarzı ilaçlar kullandım kafes sıcak olsun diye kıyafetlerle kapladım ve sadece önü açık bir foto var abi video atmaya çalışıcamEkli dosyayı görüntüle 4240

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İlaç olarak baytril 2,5 bulabilirseniz veya tavilin olur kullanın alırsanız bizimle paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatalım bide probiyatic alın diyazm olabilir

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
aramıza hoş geldiniz, geçmiş olsun. inşallah kısa sürede atlatırsınız.

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
ÇOKTEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN BAYTRİLİN FİYATI NE KADAR ÇOĞU YERE BAKTIM AMA BULAMADIMDDA

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
abi bu ilaçlar olmadan iyileşmezmi kuşum başka bir tedavi yöntemi yokmu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video yükle bakalım kardeşim

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
ABİ MERHABA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM BAYTRİLİDE KULLANAMADIK NE YAZIKKİ KUŞUM ŞU SON GÜNLERDE ÇOK KÖTÜ YANINA YAKLAŞINCA DURMADAN FIK FIK SES ÇIKARTIYOR VE NEFESİ ZOR ALIYOR AVİASTIMA BAŞLADIĞIMDAN BERİ ÖYLE AVİDİARE KULANNIYORDUM OZAMANLAR YİNE İYİDİ KUYRUK SALLAMAYA VE UÇAMAMAYA DEVAM EDİYOR :(

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
peki bu ilaçların dışında yapabilecek birşey umut varmı aviastımda umut yokmu başka ne yapmalıyım

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
yarın ilaç alıcam ab yaşadığım yer kısıtlı her ilaç bulunmuyor ne almamı önerirrisiniz

ASİLLEBULUT

Yeni Üye
işe yarayacak kuşumun iyileşeceği durumuna göre bir ilaç abi

Üst Alt