Merydemeryy
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- Üst solunum crd
- Hastalık Belirti Tarihi
- 3 Kas 2025
Arkadaşlar öncelikle eski konularıma da bakabilirsiniz burada uzatmadan acil sorayım istiyorum çünkü. Kuşuma yeniden antibiyotik vermem lazım, ama daha önceden baytril ve linco spectin kullandık ve bunların hepsi 3 aylık süreçte oldu ama şimdi de göz akıntısı 10 güne yakındır oluştu böyle gözlerini açıp kapattıkça şeffaf beyazımsı bir sıvı bahsettiğim akıntı başta teramycin göz merhemi sürdüm ama fayda etmedi çünkü olay yüzeysel değil ben CRD üst solunum yolu hastalığı olduğunu düşünüyorum araştırdım hatta YouTube’da videosu da var Biyologun kuş evi kanalın adı, levadoks kullanmayı düşünüyorum zaten linco spectini de veteriner solunum için yazmıştı ama ağır gelmişti 5 değil 4 gün uygulayabilmiştik tedaviyi çünkü nefes alamaz olmuştu. Şimdi gidip yazdıracağım ve eczaneden temin edicem ama bu son şans gibi bir şey çünkü dün gece öyle fenalaştı ki nefes koca bir hırıltıya dönüştü kaybediceğimizi düşündüm hala çok riskte zaten ama ben cidden önceki konulara da bakma imkanınız olursa eğer elimden ne geliyorsa yaptım vicdanen sıkıntım da yok ama isterim ki tedavi işe yarasın esas soruma geldik şuan bünyesi bu antibiyotiki kaldırır mı yoksa daha da kötüleştirir mi lütfen ger dönüşlerinizi paylaşın benimle bugün başlayacağım inşallah