Merhaba, başınız sağolsun.. ve acınızı çok iyi anlıyorum.. Bu zamana kadar kedi olsun köpek olsun kuş olsun çok kaybım oldu. Ama hepsinin bende yeri ayrı oldu, hepsi çocuğum evladım gibi oldu. Hiç birini unutmadım unutmam, unutamam. Hepsi ayrı ayrı kalbimde ve zihnimde canlanıyor. Kayıpları bir aile ferdini kaybetmek ile eşdeğer bir histi(r). Kalbin üzerine bir yumru oturur bekler öylece. Ama bu durumun en iyi ve tek ilacı zaman ve sabır arkadaşlarımızın da dediği gibi. Onları hep güzel anmak, varlığını güzel hatırlamak ilacımız. Şimdi çokça ağlamak sizin hakkınız. Giden şey bir parçanızdı. Ayrılıklar çok zor oluyor çok sevdiklerimiz için. Geri gelmiyor bazı şeyler ama gittiği yer çok güzel. Hepimizin bir gün tadacağı o yerde. Ölüm acı bir gerçek bunu unutmayalım. Acınız çok taze ama hepimiz yanınızdayız, hep birlikte duygularınızı içtenlikle anlıyoruz

Huzurla uyusun güzel minik. Huzurla uçsun artık vardığı yerde. Siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız

. Eminiz ki yaptıklarınızın, niyetinizin o da farkındaydı. Siz de onu hep güzel hatırlayın..