Çapkınım123
Aktif Üye
Arkadaşlar bir sultan papağanım var yavruyken geldi birbirimize çok alıştık sonra bir gün kızgınlık yumurtası verdi strese de girmişti kendini yoluyordu bende ölmesinden korktum bir erkek aldık. İki ay çiftleşme olmadı sonra çiftleşme oldu ve 4 adet yumurtası vardı birini yediler birini köşeye ayırdılar baktım boştu ikisininde üstüne düne kadar yattılar dün 23. Gündü. Bizde bu işi bilen bir yakınımızı çağırıp yumurtalara baktırdık ve ikiside boşmuş. Bu arada kuluçka döneminde erkek dişiyi çok dövdü tek bırakıp evden gidemiyordum bile dişi de çok korkuyordu. Neyse dünde yumurtalar boş çıktı ve yakınımız doğru düzgün ciftleşememisler bile dedi dişinin poposu çok tüylü erkeğinde kuyruğu çok uzun dedi. Ben zaten yumurtalar boş çıkarsa erkeği geri vermeyi kafaya koymuştum. Dün de yuvalığı çıkarttık her gece dişi yatardı dünden beri bağırıyo yuvalık arıyor. Sabah da 7 de bağırmaya başladı onun bağırmasına erkek daha çok bağırdı bende annemin evi yakın erkeği oraya götürdüm dişi bende. Her şeyden korkar olmuş özellikle akşam yuvalığa girdiği saatler de hep bağırıyo yuvalık arıyor huyu çok değişmiş. Bizde binada oturuyoruz ve durmadan bağırıyo siz benim yerimde olsanız ne yapardınız önümde üç seçenek var biri erkeği geri getirip yuvalığı takıp yeniden çiftleştirmek diğeri çiftleşme olmadan erkekle birlikte anneme vermek sonuncu dişi bende kalacak belki düzelir alışır tekrar umudum var. Bu kadar sevmesem kuşumu inanın bir dakika düşünmen ama onuda öyle görünce ve susturamayınca üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?