• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Siyah dışkı

Mert.

Eski Forumcu
Kuşun videosunu atarmisiniz tunekte bir sıkıntısı var kusa yem su dışında ne verdiniz

Mert.

Eski Forumcu
videosunu demiştim ben resimde anlasirmaz lütfen stremable.com yükleyin lutfen

Mert.

Eski Forumcu
Kuş ac elle beslenmesi gerekiyor elle besleme aparatı ve mamasiyla beslemeniz gerekiyor

Kuşgillet

Yeni Üye
Kuş ac elle beslenmesi gerekiyor elle besleme aparatı ve mamasiyla beslemeniz gerekiyor
Bunları temin edebileceğim bir yer yok internetten sipariş vermem gerekiyor o da hemen gelmez internette yumurta sarısı su irmik cicibebeden yapılan bir mama var onu şırıngayla versem olur mu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin siringayla kursaktan besleyin aparat temin edene kadar. yapamam derseniz YouTube de örnekleri var ordan bakarak yapabilirsiniz.

Kuşgillet

Yeni Üye
Bunları temin edebileceğim bir yer yok internetten sipariş vermem gerekiyor o da hemen gelmez internette yumurta sarısı su irmik cicibebeden yapılan bir mama var onu şırıngayla versem olur mu
Bunu bu şekilde yaptım çok az yedirmeye çalıştım zorla sonra kusar gibi yaptı sonra da yemedi zaten

Mert.

Eski Forumcu
Zorlayın biraz dinlensin mesela 10 dk sonra yine yedirin çünkü aç kuş yavaş yavaş alışana kadar zorlar ama yer

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siyah diski bazı durumlarda açlıktan da olabiliyor. Hem siyah diski hemde sonrasında beyaz diski. Kuşunuzu mutlaka beslemeniz gerekiyor. Aç kalmamasi lazım. Bian da halsiz oldu diyorsunuz mutlaka bir nedeni olmalı hava akımına maruz kalmış olabilir mi. Yada başka bir neden.

Kuşgillet

Yeni Üye
Bunu bu şekilde yaptım çok az yedirmeye çalıştım zorla sonra kusar gibi yaptı
Siyah diski bazı durumlarda açlıktan da olabiliyor. Hem siyah diski hemde sonrasında beyaz diski. Kuşunuzu mutlaka beslemeniz gerekiyor. Aç kalmamasi lazım. Bian da halsiz oldu diyorsunuz mutlaka bir nedeni olmalı hava akımına maruz kalmış olabilir mi. Yada başka bir neden.
hava akımına maruz kalmış olabilir çünkü hastalandığı gün hava da bi anda soğumuştu dediğim mamayı zorla yedirmeye çalışıyorum ağzını tüneğe sürtüyo yedikten sonra

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mamayı kendi yemiyorsa aparat ve mama alın. Alamıyorsanız en yakın kanatlı uzmanına gidin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun bağışıklığıni güçlendirmek için herhangi bir takviye veriyor musunuz

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Probiyotik kullanıyor musunuz