• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Siyah dışkı

Kuşgillet

Yeni Üye
A21 elle besleme mamasi olur elle besleme mamasi diye sorarsınız onlar verir yada almadan önce bize resmini atarsanız bizde yardım ederiz
Bugün çok az olsa da kendisi yem yedi dışkısı bir koyu yeşil bi beyaz sıvılı oluyor kabarıp uyuma durumu hala devam ediyor elimle zorla mamasını yedirmeye probiyotikli suyunu içirmeye çalışıyorum ne olucak bilmiyorum :(

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Cicibebe koymayın mamanın içine. İyilik yapayım derken kötülük yapıyorsunuz. Çok zaruri olmadıkça bebe bisküvisini tavsiye etmem. 🙂 Kendi yemesi güzel bir gelişme, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Veterinere götürdünüz mü bu arada?

Kuşgillet

Yeni Üye
Cicibebe koymayın mamanın içine. İyilik yapayım derken kötülük yapıyorsunuz. Çok zaruri olmadıkça bebe bisküvisini tavsiye etmem. 🙂 Kendi yemesi güzel bir gelişme, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Veterinere götürdünüz mü bu arada?
Mamayı nasıl yapayım tarif verebilir misiniz rica etsem onu da yapayım.
Evet yemini önüne tutunca çok az da olsa yemeye çalışıyor dün ağzına alıp fırlatıyodu direkt. Şuan tüy temizliğini yapıyor inşallah iyileşecek
Veterinere getirmedik

Mert.

Eski Forumcu
Aslı hocamın mama tarifini yapın o daha iyi kanatlı hayvanlar uzmanına götürün varsa onlar daha iyi beslerler ve daha rahat tam ne olduğunu öğrenirsiniz

Kuşgillet

Yeni Üye
Aslı hocamın mama tarifini yapın o daha iyi kanatlı hayvanlar uzmanına götürün varsa onlar daha iyi beslerler ve daha rahat tam ne olduğunu öğrenirsiniz
Tamamdır. Maalesef burada getirecebileceğim bir kanatlı hayvanlar uzmanı yok

Mert.

Eski Forumcu
Nerde ikamet ediyorsunuz biz bir yardım edelim

Mert.

Eski Forumcu
İyi güzel birşey masallah iylesiyor demekki