B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 159 Tepkime puanı 26 Puanları 28 6 Haz 2021 #1 Dişi kuşum 3 aylık sabah uyandığımda bu dışkılarla karşılaştım biraz büyük ve siyah geldi bu durum normal mi yardımcı olabilir misiniz
Dişi kuşum 3 aylık sabah uyandığımda bu dışkılarla karşılaştım biraz büyük ve siyah geldi bu durum normal mi yardımcı olabilir misiniz
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 6 Haz 2021 #2 Boncuğum' Alıntı: Dişi kuşum 3 aylık sabah uyandığımda bu dışkılarla karşılaştım biraz büyük ve siyah geldi bu durum normal mi yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kuşun fotoğrafınıda atın. Farklı birşey yedimi kabarma kusma vs varmı. Bilgilemdirin
Boncuğum' Alıntı: Dişi kuşum 3 aylık sabah uyandığımda bu dışkılarla karşılaştım biraz büyük ve siyah geldi bu durum normal mi yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kuşun fotoğrafınıda atın. Farklı birşey yedimi kabarma kusma vs varmı. Bilgilemdirin