• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sirkenin zararları

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Organik sirke ne? içinde asit yok mu?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet, bende ezbere vermiyorum, veterinerimiz önerdiği için devam ediyorum. Ama o amcayı da araştırdım. Makalelerini indirmek gerekiyor. Tek bir yerde verilebilir ama az verilirse işe yaramaz demiş. Ben yapılmalıdır demiyorum. Yararlı olduğunu düşündüğüm ve yararını gördüğüm için veriyorum diyorum. Organik sirke yararlı. :)
organik sirkenin yapısıda asit endüstriyel sirkenin yapısıda asit bence verilmemeli

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Prof.Dr. David Phalen'in yazdığı kitapları ve bu kitaplar için yararlandığı kaynakların içeriklerine şöyle bir baktım... Maşallah dedim... Adam her şeyi yazmış... Bu kitapların hepsini ben alırım...

Emreoz

Aktif Üye
Organik sirke ne? içinde asit yok mu?
Asit evet ve fermente yararlı bakteriler enzimler de içeriyor. Bu asit zararlı mikrop ve Mayaları da yok ediyor. Endüstriyel sirkeler ölüdür. Dediğim gibi ben veriyorum. Banyo suyuna da katıyorum. Bir sıkıntı yaşamıyorum, tüyleri kadar ömürleri olsun. Şu da var; hayvan hasta olmuşsa ilaç vermek lazım tabi. Bunlar önleyici işler.

Emreoz

Aktif Üye
Prof.Dr. David Phalen'in yazdığı kitapları ve bu kitaplar için yararlandığı kaynakların içeriklerine şöyle bir baktım... Maşallah dedim... Adam her şeyi yazmış... Bu kitapların hepsini ben alırım...
PDFleri var bazı makalelerinin iş yerinde indiremedim ama evde bende bakacağım. Böyle değerli insanları burası olmasa tanımayacaktım teşekkürler 🙏

Üst Alt