• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sinüzit

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşun durumu iyi görünmüyor. Tünekte yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Birde yeni yapılmış dışkıları da atın değerlendirelim. Baytril ı kaç gün kullandınız. Kara merhemi gözüne mi sürdünüz.

alieren92

Yeni Üye
Kuşun durumu iyi görünmüyor. Tünekte yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Birde yeni yapılmış dışkıları da atın değerlendirelim. Baytril ı kaç gün kullandınız. Kara merhemi gözüne mi sürdünüz.
İnsülin siringasi doluydu o kadar kullandim gözüne surdum kuyruk sallaması var gittiğim veteriner bnm yapabilcegim bu kadar dedi kara merhemi 1 ay kadar kullandım bide veteriner orayı kesip bosalti ama hala içerde enfeksiyon var dedi

Son düzenleme:

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Baytrili kaç gün kullandı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
@Demet bükay ablacım benim kuşum için tobrased göz damlası tavsiye etmişti. Öncesinde crstalin sıkıp sonra günde 2 kere damlatın. Kendisi yine görünce yazar.
Ben kuşumu tedavi sırasında kaybettim maalesef ama sizin yavrunuz çabucak sağlığına kavuşur inşallah. 🤲🏼

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
@Demet bükay ablacım benim kuşum için tobrased göz damlası tavsiye etmişti. Öncesinde crstalin sıkıp sonra günde 2 kere damlatın. Kendisi yine görünce yazar.
Ben kuşumu tedavi sırasında kaybettim maalesef ama sizin yavrunuz çabucak sağlığına kavuşur inşallah. 🤲🏼
Basın Sağ Olsun Canım 🙏 İnşallah Bu Yavruya İyi Gelir Tedavi 🌸

GülbeyazMaviş

Yeni Üye
egzotik veteriner'e götürün normal veteriner belki anlamaz yada yapacakları kısıtlıdır gecmiş olsun

alieren92

Yeni Üye
Anlayan varsa monodox 100 mg veya azitromisin kullansam sorun olr mu

alieren92

Yeni Üye
Bilgisi olan varsa ilaç önerebilir mi burdaki veterinlerler genelikle kedi köpek üstüne