Muhabet kuşu sinüzit yardım. Kara merhem ve baytril verildi ama ise yaramadi
Ekli dosyalar
-
1.9 MB Görüntüleme: 14
-
1.8 MB Görüntüleme: 14
-
2.2 MB Görüntüleme: 14
İnsülin siringasi doluydu o kadar kullandim gözüne surdum kuyruk sallaması var gittiğim veteriner bnm yapabilcegim bu kadar dedi kara merhemi 1 ay kadar kullandım bide veteriner orayı kesip bosalti ama hala içerde enfeksiyon var dediKuşun durumu iyi görünmüyor. Tünekte yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Birde yeni yapılmış dışkıları da atın değerlendirelim. Baytril ı kaç gün kullandınız. Kara merhemi gözüne mi sürdünüz.
Darının dışkı bulaşan kısımlarını kesiniz , kuşunuzun dışkı ile temasına dikkat edin, dışkı bulaşmış yiyecek ve yemleri atın, tünekleri temizleyin.Şekli de boyle
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable sitesine videoyu yükleyip linkini buraya yapıştıtabilirsiniz.Maalesef site izin vermiyor videoya
Yaklaşık 10 12 gün kadar kullandi kullanali 1 ay olduBaytrili kaç gün kullandı?
Basın Sağ Olsun Canım@Demet bükay ablacım benim kuşum için tobrased göz damlası tavsiye etmişti. Öncesinde crstalin sıkıp sonra günde 2 kere damlatın. Kendisi yine görünce yazar.
Ben kuşumu tedavi sırasında kaybettim maalesef ama sizin yavrunuz çabucak sağlığına kavuşur inşallah.![]()
Solunum yollarında kullanılan doksisiklin etken maddeli güçlü bir beşeri antibiyotiktir. Ama yine de burda ilaç önermek çok doğru yaklaşım olmaz.Anlayan varsa monodox 100 mg veya azitromisin kullansam sorun olr mu