• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Seyahat sorunsalı

BayanLegolas

Paylaşımcı
Herkese hayırlı akşamlar ben yarın aşağı yukarı 1 ay kadar süreyle seyahate çıkacağım 1 tane bana çok düşkün şımarık bir muhabbet kuşum var şimdi ben başta kuşumu yanımda götürmeyi planlamıştım lakin orası çok kalabalık olucak ve ben orda yeterince ilgi gösteremeyeceğim kanısına vardım evde abim var ve birbirlerini çok seviyorlar 😅 size sorum şu kuşumu evde bildiği sevdiği yerde abimle bırakmam mı daha uygun olur yoksa benle bilmediği kalabalık ve uzak yere gelmesi mi daha iyi olur sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ❤

BayanLegolas

Paylaşımcı
Kendiside aksiyonu gezmeyi çok seviyor ama otobüs yolculuğu orada yeterince salamayacağım gerçeği vesaire ikilemde kaldım gibi 😄

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O evde kalsın sizde artık tatil mi, iş seyahati mi rahat rahat takılın bence.

Evde kalınca sizi bırakıp gitti gibi bir hissiyata asla kapılmayacak emin olun. Gittide rahat rahat takılıyorumda diyebilir 🤣🤣🤣

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese hayırlı akşamlar ben yarın aşağı yukarı 1 ay kadar süreyle seyahate çıkacağım 1 tane bana çok düşkün şımarık bir muhabbet kuşum var şimdi ben başta kuşumu yanımda götürmeyi planlamıştım lakin orası çok kalabalık olucak ve ben orda yeterince ilgi gösteremeyeceğim kanısına vardım evde abim var ve birbirlerini çok seviyorlar 😅 size sorum şu kuşumu evde bildiği sevdiği yerde abimle bırakmam mı daha uygun olur yoksa benle bilmediği kalabalık ve uzak yere gelmesi mi daha iyi olur sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ❤
Merhaba
1. Sizle giderse kuş mutsuz olur, siz mutlu olursunuz
2.Evde kalırsa kuş huzurlu siz mutsuz olursunuz

Sağlığı ve huzur için tercih sizindir

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, abinizle kalması bence daha doğru bir seçim olur. Zaten seçmeniz gereken cevabı kendiniz söylüyorsunuz kararsızlığa hiç gerek yok :) abinizle kalsın, sevdiği bir insan ve bildiği bir ortam 🙏

BayanLegolas

Paylaşımcı
O evde kalsın sizde artık tatil mi, iş seyahati mi rahat rahat takılın bence.

Evde kalınca sizi bırakıp gitti gibi bir hissiyata asla kapılmayacak emin olun. Gittide rahat rahat takılıyorumda diyebilir 🤣🤣🤣
Ahahaha işte aradığım yorum 😂

BayanLegolas

Paylaşımcı
Merhaba, abinizle kalması bence daha doğru bir seçim olur. Zaten seçmeniz gereken cevabı kendiniz söylüyorsunuz kararsızlığa hiç gerek yok :) abinizle kalsın, sevdiği bir insan ve bildiği bir ortam 🙏
Saçma sapan durumlarda bile kararsız kalabilen bir yapım var 😄 öyle yapıcam

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Rica ederiz :)