Charlie de o an oyun modundaysa sevdirmiyor. Enerjiyi attıktan sonra da sev diye çıldırıyorMaşallah bizde de sultan papağanı var ama Çiko kendini asla bu şekilde sevdirmiyor, maksimum 10 saniye sevdirir sonra pırrrrrr![]()
Yaaa teşekkür ediyorum hocamFeyza demiştim sana bu Charlie senin elinde maymun olacak diyeValla helal olsun kardeşim eğitimci olduğunun bir göstergesidir bu kuş bravo tebrikler ve mutluluklar diliyorum
Bahar seni ayrıca tebrik ediyorum çünkü birden fazla kuşu bir arada eğitmek çok daha fazla emek ister
![]()
Hiç şaşırmam kardeşimYaaa teşekkür ediyorum hocamileride show larımızı bekleyin dermişim
![]()
Teşekkür ederim canımBen de kıskançlıktan bayıldım burdaNazar değmesin Allah muhabbetinizi arttırsın Feyza’cım
Benim evdekilerden bana hayır yok çocukları olsun diye bekliyorum artık. Büyüyüp artistlik yapmaya başlayana kadar mıncırıcam onun her yerini
![]()
Teşekkür ederizzzMaşallah çokkk tatlı![]()
Ya bu Egeli aslında.Simba Trakya çocuğu abi, normaldir![]()
![]()
Ooooo hemşerim SimbaYa bu Egeli aslında.![]()
Oiyy ne güzel bir çocukSizin videoyu izlerken darısı başımıza diye dua etmiştim 9. Günümüz yavaştan başladık inşallah charlie gibi olurCharlie ye Maşallah
![]()