• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevilirken bayılanları görelim 🥰

mcakar

Yeni Üye
Maşallah bizde de sultan papağanı var ama Çiko kendini asla bu şekilde sevdirmiyor, maksimum 10 saniye sevdirir sonra pırrrrrr :D

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Feyza demiştim sana bu Charlie senin elinde maymun olacak diye 😂 Valla helal olsun kardeşim eğitimci olduğunun bir göstergesidir bu kuş bravo tebrikler ve mutluluklar diliyorum 🥰 Bahar seni ayrıca tebrik ediyorum çünkü birden fazla kuşu bir arada eğitmek çok daha fazla emek ister 👍😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah bizde de sultan papağanı var ama Çiko kendini asla bu şekilde sevdirmiyor, maksimum 10 saniye sevdirir sonra pırrrrrr :D
Charlie de o an oyun modundaysa sevdirmiyor. Enerjiyi attıktan sonra da sev diye çıldırıyor :LOL:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza demiştim sana bu Charlie senin elinde maymun olacak diye 😂 Valla helal olsun kardeşim eğitimci olduğunun bir göstergesidir bu kuş bravo tebrikler ve mutluluklar diliyorum 🥰 Bahar seni ayrıca tebrik ediyorum çünkü birden fazla kuşu bir arada eğitmek çok daha fazla emek ister 👍😊
Yaaa teşekkür ediyorum hocam 😇😇 ileride show larımızı bekleyin dermişim 😜

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de kıskançlıktan bayıldım burda 🤣 Nazar değmesin Allah muhabbetinizi arttırsın Feyza’cım 🧿 Benim evdekilerden bana hayır yok çocukları olsun diye bekliyorum artık. Büyüyüp artistlik yapmaya başlayana kadar mıncırıcam onun her yerini 💙

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de kıskançlıktan bayıldım burda 🤣 Nazar değmesin Allah muhabbetinizi arttırsın Feyza’cım 🧿 Benim evdekilerden bana hayır yok çocukları olsun diye bekliyorum artık. Büyüyüp artistlik yapmaya başlayana kadar mıncırıcam onun her yerini 💙
Teşekkür ederim canım :) İnşallah mıncırılmayı çok seven torunların olur :D

Üst Alt