Teşekkür ediyor teyzesiMaşallah ya Charlie çok tatlı
Charlie de o an oyun modundaysa sevdirmiyor. Enerjiyi attıktan sonra da sev diye çıldırıyorMaşallah bizde de sultan papağanı var ama Çiko kendini asla bu şekilde sevdirmiyor, maksimum 10 saniye sevdirir sonra pırrrrrr
Yaaa teşekkür ediyorum hocam ileride show larımızı bekleyin dermişimFeyza demiştim sana bu Charlie senin elinde maymun olacak diye Valla helal olsun kardeşim eğitimci olduğunun bir göstergesidir bu kuş bravo tebrikler ve mutluluklar diliyorum Bahar seni ayrıca tebrik ediyorum çünkü birden fazla kuşu bir arada eğitmek çok daha fazla emek ister
Hiç şaşırmam kardeşimYaaa teşekkür ediyorum hocam ileride show larımızı bekleyin dermişim
Teşekkür ederim canım İnşallah mıncırılmayı çok seven torunların olurBen de kıskançlıktan bayıldım burda Nazar değmesin Allah muhabbetinizi arttırsın Feyza’cım Benim evdekilerden bana hayır yok çocukları olsun diye bekliyorum artık. Büyüyüp artistlik yapmaya başlayana kadar mıncırıcam onun her yerini
Teşekkür ederizzzMaşallah çokkk tatlı
Ya bu Egeli aslında.Simba Trakya çocuğu abi, normaldir
Ooooo hemşerim SimbaYa bu Egeli aslında.
Oiyy ne güzel bir çocukSizin videoyu izlerken darısı başımıza diye dua etmiştim 9. Günümüz yavaştan başladık inşallah charlie gibi olur Charlie ye Maşallah
Teşekkür ederizOiyy ne güzel bir çocuk