• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevdirmiyo

Kaan.tzl

Aktif Üye
Muhabbet kuşum 9 ayşık 8 aydır bende erkek konuşuyo oynuyo insanlarla samimi ama kendine dokundurmuyo çok nadir olarak o isterse sevdiriyo yanaklarını ona dokunamıyorum kızıyo ve ısırıyo

Ahmetcan

Paylaşımcı
Muhabbet kuşum 9 ayşık 8 aydır bende erkek konuşuyo oynuyo insanlarla samimi ama kendine dokundurmuyo çok nadir olarak o isterse sevdiriyo yanaklarını ona dokunamıyorum kızıyo ve ısırıyo
Tam çenesinin yan kısmındaki tüylerini okşayınca bayılacak hale geliyorlar deneyin derim.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
her kuşun karakteri farklıdır siz sabırla denemeye devam edin

Kaan.tzl

Aktif Üye
Tam çenesinin yan kısmındaki tüylerini okşayınca bayılacak hale geliyorlar deneyin derim.
Evet orayı kaşıttırıyo ama çok uzun süre deil birkaç saniye tüylerini kabartıyo kaşıtıyo mayışıyomuş gibi oluyo sonra ısırıp geri çekiliyo

Ahmetcan

Paylaşımcı
Evet orayı kaşıttırıyo ama çok uzun süre deil birkaç saniye tüylerini kabartıyo kaşıtıyo mayışıyomuş gibi oluyo sonra ısırıp geri çekiliyo
Öyle yaptığında direk kafasını kaşıyın. Benim kuşumda öyle bir süre sonra kafasını eğiyor kafasının başka bölümlerini kaşıttırıyor.

Kaan.tzl

Aktif Üye
Öyle yaptığında direk kafasını kaşıyın. Benim kuşumda öyle bir süre sonra kafasını eğiyor kafasının başka bölümlerini kaşıttırıyor.
Kafasının üstüne çok nadir dokunuduyo bu sevmeyide kafes içinde yapıyor kafes dışında parmağımı uzatsam ya üstene çıkıyo yada kur yapıp dans ediyor

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her kuşun karakteri farklıdır, benim dişi kuşum da kafesindeyken ya da uykusu yokken elime gelmiyor ama dışarı çıkardığımda ilk geldiği kişi ben oluyorum. Uykuluyken de aynı şekilde sevdiriyor. Zaman ve doğru ortamlar ayarlanınca her şey mümkün ☺