• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum sevdirmiyor

erdemtaskiran

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba daha öncede böyle bir konu açmıştım ama sonuca ulaşamadım tekrar yardım istiyorum muhabbet kuşum yaklaşık 1 yaşında ele gelmese hiçbir problem yok aramız iyi vitaminlerini düzenli veriyorum tüy döneminde de değil bebekken kendini sevdiriyordu ama şuan hiç kendini elletmek istemiyor kendi isterse yanağını çok kısa sevdiriyor hoşunada gidiyor sanki parmağımı görünce birden aklına bişey geliyor ve parmağımla didişiyor tekrar denediğimde istemiyor başını sevmeyi avuca almayı söylemiyorum bile. Bu kuşumun huyundan kaynaklı mıdır zorlamamalımıyım yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
M
Arkadaşlar merhaba daha öncede böyle bir konu açmıştım ama sonuca ulaşamadım tekrar yardım istiyorum muhabbet kuşum yaklaşık 1 yaşında ele gelmese hiçbir problem yok aramız iyi vitaminlerini düzenli veriyorum tüy döneminde de değil bebekken kendini sevdiriyordu ama şuan hiç kendini elletmek istemiyor kendi isterse yanağını çok kısa sevdiriyor hoşunada gidiyor sanki parmağımı görünce birden aklına bişey geliyor ve parmağımla didişiyor tekrar denediğimde istemiyor başını sevmeyi avuca almayı söylemiyorum bile. Bu kuşumun huyundan kaynaklı mıdır zorlamamalımıyım yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum
Merhaba parmağı tehdit olarak görüyor
Kolunuzu uzatıp deneyin
Her kuşun karakteri farklı, size güvenmesi gerekli

erdemtaskiran

Yeni Üye
Nasıl bana daha çok güvenmesini sağlayabilirim elimden yem yiyiyor parmağımla dururken uyuyacak kıvama bile geliyor ben bana güveniyor diye düşünüyordum

Üst Alt