• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sevda papağanımın üstüne uyuması için örtü örtmeli miyim?

Fıstık

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 1 yaşında sevda papağanım var. Uykusunu iyi alıp almadığı konusunda şüpheliyim kafesi salonda ve 12 1 gibi uyuyoruz onu etkiler mi kafesinin üstünü örtmeli miyim uyuyabilmesi için?

K

Kaan Omurtak

Yasaklı
Merhaba yaklaşık 1 yaşında sevda papağanım var. Uykusunu iyi alıp almadığı konusunda şüpheliyim kafesi salonda ve 12 1 gibi uyuyoruz onu etkiler mi kafesinin üstünü örtmeli miyim uyuyabilmesi için?
Örterseniz daha rahat uyur. Kuşların en geç 9’da uyumaları lazım. 12-1 bayağı bir geç saat. Haliyle ortamdaki sesten, ışıktan da etkileniyorlar. Ben kuşlarımı örtüyorum mışıl mışıl uyuyorlar. Sana da örtmeni öneririm.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Bence örtmekten ziyade onun gün ışığı alabileceği başka bir yerde besleyin. Yani akşam kararinca oda keyfine baksın

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bende örtüyorum. Ama benim muhabbet kuşum var. Tek tarafı açık bırakıyorum. Bu nedenle etrafdan ses geldiğinde korkmuyor başta örtüyü serdiğinizde ürkebilir buna dikkat edin.

Üst Alt