Kuşseviyom
Yeni Üye
Öncelikle herkese merhabalar. Sevda papağanım tam emin olmamakla beraber şu an 10-12 aylık. Ve etraftan gösterip öğrendiğime göre dişi (siz de videodan bakıp dişi olup olmadığını da söyleyebilirseniz mutlu olurum). 2-3 hafta önce videoda ki hareketi yapmaya başladı. İnternetten araştırdığımda hormonal olarak yaptığını öğrendim ama hala yapmaya devam etmesi ve bazen sık yapması beni endişelendirdi. Kafesin tellerine yem kusup yediğini de gördüm. Bi de hareketi yaparken kıç bölgesini tüneğine sürttüğü için o bölgesinin tahriş olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Evde yapabileceğim bir şey var mı yoksa veterinere götürmeli miyim?
Evde 10 aylık erkek sultan papağanım var. Sevda papağanım ona karşı ilgili. Ama sultan papağanım tam tersine ondan korkup kaçıyor. Korkup kaçmasının sebebi de sevda papağanım onu ısırmayı deniyor. Sizce bu hareketleri yapmasının bir sebebi de bu olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
streamvi.com
Evde 10 aylık erkek sultan papağanım var. Sevda papağanım ona karşı ilgili. Ama sultan papağanım tam tersine ondan korkup kaçıyor. Korkup kaçmasının sebebi de sevda papağanım onu ısırmayı deniyor. Sizce bu hareketleri yapmasının bir sebebi de bu olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Watch 1869058082215002 Video - Streamvi
Watch Video 1869058082215002 on Streamvi, Free and Easy to use Video Uploading and Sharing Service.