Öncelikle herkese Merhaba.
Forumlarda bir çok konu okudum araştırdım aklımdaki sorunun net bir cevabını bulamadım. Sizlere sormak istedim hem aynı durumda olan arkadaşlar içinde bir rehber olur.
**Sevda papağanları için hangi yem ve tohumları önerirsiniz.
**Karışımdaki oranları kaç olmalı.
**Paket yemlerde özellikle hangi markayı tavsiye edersiniz.
**Paket yemlere ilave olarak hangi tohumlar eklenmeli.
**Son olarak yemleri almak için özellikle tavsiye edilen bir site var mı?
Kusura bakmayın çok soru sormuş olabilirim
Güncel bilgileri toplayıp Sevdalar için bir makalede hazırlamayı düşünüyorum fazla soru o yüzden 
Sevda papağanında şuan ki durumum şöyle:
3 yaşında evcil bir erkek sevdam var dişisini 3 ay önce kaybettik. Bunları yavru iken elimle büyüttüm bir çok yavruda aldım ama o sıralar acemiydim. Şimdi sevdaya daha profesyonel bir şekilde ilgilenmek istiyorum.
* 3 yaşında bir erkek ve 4 aylıkta bir dişim var. Bunları daha yan yana atmadım biraz daha büyümesini bekliyorum.
Sizce bunları yan yana atayım mı?
Biraz daha büyüsün öyle mi atayım?
***En önemli sorum 4 aylık dişi sevdamı en sağlıklı ve verimli bir şekilde nasıl beslemem gerekir?
Sağlıklı bir şekilde yavrular almak için hangi tohumları ağırlıklı olarak vermeliyim?
Çok yazdım hakkınızı helal edin.
İlgilenen cevap veren her arkadaş için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Forumlarda bir çok konu okudum araştırdım aklımdaki sorunun net bir cevabını bulamadım. Sizlere sormak istedim hem aynı durumda olan arkadaşlar içinde bir rehber olur.
**Sevda papağanları için hangi yem ve tohumları önerirsiniz.
**Karışımdaki oranları kaç olmalı.
**Paket yemlerde özellikle hangi markayı tavsiye edersiniz.
**Paket yemlere ilave olarak hangi tohumlar eklenmeli.
**Son olarak yemleri almak için özellikle tavsiye edilen bir site var mı?
Kusura bakmayın çok soru sormuş olabilirim
Sevda papağanında şuan ki durumum şöyle:
3 yaşında evcil bir erkek sevdam var dişisini 3 ay önce kaybettik. Bunları yavru iken elimle büyüttüm bir çok yavruda aldım ama o sıralar acemiydim. Şimdi sevdaya daha profesyonel bir şekilde ilgilenmek istiyorum.
* 3 yaşında bir erkek ve 4 aylıkta bir dişim var. Bunları daha yan yana atmadım biraz daha büyümesini bekliyorum.
Sizce bunları yan yana atayım mı?
Biraz daha büyüsün öyle mi atayım?
***En önemli sorum 4 aylık dişi sevdamı en sağlıklı ve verimli bir şekilde nasıl beslemem gerekir?
Sağlıklı bir şekilde yavrular almak için hangi tohumları ağırlıklı olarak vermeliyim?
Çok yazdım hakkınızı helal edin.
İlgilenen cevap veren her arkadaş için şimdiden çok teşekkür ediyorum.