• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! sessizlik normal mi?

yasemin122

Yeni Üye
Amazon papağanlarının gündüzleri öttüğünü duymuştum ama ben de ki 7-8 aylık amazon papaganinin asla sesi çıkmıyor tüm gün tüneğin üstünde sabit dışkısı normal tüyleri normal ama sessiz. bir sorunu mu var çözemedim,daha öncesinde sultan papağanı baktığım için bu sessizlik garip geliyor belki de bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mı..

erasantane

Aktif Üye
Amazon papağanlarının gündüzleri öttüğünü duymuştum ama ben de ki 7-8 aylık amazon papaganinin asla sesi çıkmıyor tüm gün tüneğin üstünde sabit dışkısı normal tüyleri normal ama sessiz. bir sorunu mu var çözemedim,daha öncesinde sultan papağanı baktığım için bu sessizlik garip geliyor belki de bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mı..
Yeni mi aldınız tam anlamadım . Yeni bir kuşsa ortamı analiz ediyor olabilir . Karakter yapıları da önemli sessiz kuş sorun var anlamına gelmiyor bazen . Dışkı normal , tütler düzgün istahı yerinde kabarma ve hızlı nefes sorunu yoksa sessizlik normal olabilir

yasemin122

Yeni Üye
Yeni mi aldınız tam anlamadım . Yeni bir kuşsa ortamı analiz ediyor olabilir . Karakter yapıları da önemli sessiz kuş sorun var anlamına gelmiyor bazen . Dışkı normal , tütler düzgün istahı yerinde kabarma ve hızlı nefes sorunu yoksa sessizlik normal olabilir
3-4 aydır ben bakıyorum 5 aylikti aldığımda o zamandan beri sesini duymadim hic

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

erasantane

Aktif Üye
gagasının üstünde ve yüzünde hafif kirlenme kabuklanma gibi bir görüntü var video kısa o yüzden bir net söyleyemesemde vitamin eksikliği olabilir yada mantar . Ayrıca tüyleri kabarık göründü bana dengesi iyi ama kanatlı uzmanı görse iyi olur

yasemin122

Yeni Üye
gagasının üstünde ve yüzünde hafif kirlenme kabuklanma gibi bir görüntü var video kısa o yüzden bir net söyleyemesemde vitamin eksikliği olabilir yada mantar . Ayrıca tüyleri kabarık göründü bana dengesi iyi ama kanatlı uzmanı görse iyi olur
O kabuklanma beş aylıkken aldığımda da vardi yavruluktan diye düşünmüştüm yanılmışım teşekkürler.. tüyleri biraz kabarik evet bazen tellerde ters dönüp hareket ediyor ama genel olarak tüm gün tüneğin ucunda bu şekilde

erasantane

Aktif Üye
Kanatlı uzmanına gösterirseniz mantar ise tedavi sunabilir maşallah çok güzel bir çocuk up uzun sağlıklı ömrü olsun

Üst Alt