• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sesli nefes alma

Hülya-55

Yeni Üye
Kuşumun hava kesesi dolu olduğu için sesli nefes alıyor, nefes alıp verirken de kuyruğu inip kalkıyor. Nebülizatörle izotonik su yaptım ama geçmedi. Dışkısı iyi, hareketleri normal, sadece daha fazla uyuyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba sizin çocuğu hatırlıyorum daha önce de önermiştim Özel Karadeniz hayvan hastanesi var Samsun da kanatlı uzmanları varmış götürüp kontrol ettirdiniz mi? Herhangi bir tedavi uygulandı mı, uygulandı ise neler nasıl kullanıldı? Nebülizatörle izotonik su yapmanız her hangi bir tedavi sağlamaz çok ani geçici rahatlatır oda durumu ne, ne derece ilerledi vs.vs.

Hülya-55

Yeni Üye
Götürdük ama doktorla denk gelemedik şehir dışına çıkmamız durumundan dolayı, telefonda görüştük, önerdiği her şeyi yapıyorum ama değişiklik olmadı ve daha da kötüye gidecek diye korkuyorum. Tek tip beslenme yapmıyorum, odasını hsvalandırıyorum, kafes temizliğine önem veriyorum, sularını en geç iki günde bir değiştiriyorum. Samsun’un nemli havasından dolayı kronikleşme olabileceğini söyledi, izotonik suyu da doktor önerdi. Yani elimden geleni yapıyorum çok da araştırıyorum ama çaresini bulamadım😔

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Götürdük ama doktorla denk gelemedik şehir dışına çıkmamız durumundan dolayı, telefonda görüştük, önerdiği her şeyi yapıyorum ama değişiklik olmadı ve daha da kötüye gidecek diye korkuyorum. Tek tip beslenme yapmıyorum, odasını hsvalandırıyorum, kafes temizliğine önem veriyorum, sularını en geç iki günde bir değiştiriyorum. Samsun’un nemli havasından dolayı kronikleşme olabileceğini söyledi, izotonik suyu da doktor önerdi. Yani elimden geleni yapıyorum çok da araştırıyorum ama çaresini bulamadım😔
solunum rahatsızlığı geçmediyse uzaktan olacak bir şey değil ilaç gerekebilir direkt götürmeniz lazım diye düşünüyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumun hava kesesi dolu olduğu için sesli nefes alıyor, nefes alıp verirken de kuyruğu inip kalkıyor. Nebülizatörle izotonik su yaptım ama geçmedi. Dışkısı iyi, hareketleri normal, sadece daha fazla uyuyor
Merhaba geçmiş olsun
Neftor tavsiye ederim rahatlatır solunum yolunu açar

Üst Alt