Merhaba ablacığım A21 iyi olmuş, solucan topla ve ver, kuru kedi mamasıda verebilirsin hafif ıslat , uzaktan cımbızla verebilirsinMerhaba, yoldan serçe yavrusu bulduk, henüz çok küçük geldiğinde kursağı bomboş haldeydi, hemen a21 mamayı biraz sulu kıvamda ılık verdim 1-1.5 ml kadar, zaten ağızdan çıkınca bıraktım hemen , şuan sesi kesildi uyuyor sonraki adımlarda ne yapmam gerekir? Su verilir mi hangi Aralıklarla verilir ? Ekli dosyayı görüntüle 106299
Hocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef kiMerhaba ablacığım A21 iyi olmuş, solucan topla ve ver, kuru kedi mamasıda verebilirsin hafif ıslat , uzaktan cımbızla verebilirsin

Ömrü bu kadarmış demek ki, başınız sağolsun...Hocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef kiEkli dosyayı görüntüle 106319
Yuvadan atılmış olabilir, hastayı anaçlar atıyor genelde, düştüğü içinde iç organları hasar görmüş olabilirHocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef kiEkli dosyayı görüntüle 106319
Hocam besler beslemez yarım dk sürmedi ölmesi yani can bile çekişmedi inşallah benden dolayı olmamıştır tek korkum o gerisinde içim rahat ekipmanım vardı komşu bizi bildiği için bize verdi bakabilirsiniz diyeYuvadan atılmış olabilir, hastayı anaçlar atıyor genelde, düştüğü içinde iç organları hasar görmüş olabilir
Cennette özgürce uçsun
Emeğine yüreğine sağlık ablacığım Taktiri ilahi![]()
Bana başka bir mahalleden ulaştı çocukların elinden komşumuz almış oda süt verecekken aklına biz geldiği için bize verdi bakarsınız diye ama maalesef çok çabuk öldü , annesi attıysa tekrar bakar mı zannetmiyorumBaşınız sağolsun bu bayramda bende buldum tek katlı bir binanın çatısına serçeler yuva yapmış. Çatının dibinde kaldırımda serçe yavrusu buldum şans eseri gözüme çarptı. Sizinkinden biraz daha büyümüştü gözleri açıktı ama dengede durmakta zorlanıyordu.Fazla zamanım olmadığı için ilgilenemedim bir merdiven bulup yuvasına yakın bir yere koyacaktım fakat çok bilgili birisi çatıya el bombası atar gibi fırlattı annesinin onu bulacağını söyledi müdahale edemedim. Daha öncede binanın duvarına çarpıp düşmüş şok içindeki göçmen bir öter ardıç kuşunu erkenden haber vermeyip yine yüksek bir yere atarak ihmal ile ölümüne sebep oldu. O kişi malesef babam oluyor.
Tohum yer verebilirsinGüncelleme yapıyorum, bugün başka Mahalleden daha büyüğünü bulduk , bu sanırım yem yiyormus ne yerler bilgi verebilir misinizz kursak besleme gerekir mi Ekli dosyayı görüntüle 106361 ? Teşekkürler

Oyy maşallah SüphanAllah çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık ablacığımGüncelleme; bu cicikus büyüdü ama büyümedi de 28 gündür 2 saatte bir mama ile besliyoruz ama çok ciddi sorumluluk istiyor 1 haftadır yem deniyor normal karışık yem aspur , daldarı var deniyor zatende ama çok zor kırıyor veya kabuğu ile yutuyor neticede kursağı da aşırı hızlı boşalıyor bu hayvan doğada nasıl bu kadar süre yaşayabiliyorEkli dosyayı görüntüle 107258
Teşekkürler hocamOyy maşallah SüphanAllah çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık ablacığımserçeler hiç durmuz beslenir, birazda canlı yem verirsen daha güzel gelişir
ayrıca o bir prenses 🩷
![]()
Onu akşamları muhabbetlerle birlikte salıyorum çok korkusuz yanına gelmeye çalışanları ağzını açıp korkutuyor yaşına göre cesur aynı tekir kedisi gibiOyy maşallah SüphanAllah çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık ablacığımserçeler hiç durmuz beslenir, birazda canlı yem verirsen daha güzel gelişir
ayrıca o bir prenses 🩷
![]()
Solucan, sinek kelebek protein açısından ve doğada yiyeceği besin olduğu içinOnu akşamları muhabbetlerle birlikte salıyorum çok korkusuz yanına gelmeye çalışanları ağzını açıp korkutuyor yaşına göre cesur aynı tekir kedisi gibi