Merhaba, yoldan serçe yavrusu bulduk, henüz çok küçük geldiğinde kursağı bomboş haldeydi, hemen a21 mamayı biraz sulu kıvamda ılık verdim 1-1.5 ml kadar, zaten ağızdan çıkınca bıraktım hemen , şuan sesi kesildi uyuyor sonraki adımlarda ne yapmam gerekir? Su verilir mi hangi Aralıklarla verilir ?
Merhaba, yoldan serçe yavrusu bulduk, henüz çok küçük geldiğinde kursağı bomboş haldeydi, hemen a21 mamayı biraz sulu kıvamda ılık verdim 1-1.5 ml kadar, zaten ağızdan çıkınca bıraktım hemen , şuan sesi kesildi uyuyor sonraki adımlarda ne yapmam gerekir? Su verilir mi hangi Aralıklarla verilir ? Ekli dosyayı görüntüle 106299
Hocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef ki
Hocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef ki Ekli dosyayı görüntüle 106319
Hocam sabah besledim hatta erken uyandım ki aç kalamıyorlarmış diye , geceden de biraz az verdim yaklaşık 1ml kadardı sonra hemen yan yattı ağzını açıp kapatı öldü maalesef ki Ekli dosyayı görüntüle 106319
Yuvadan atılmış olabilir, hastayı anaçlar atıyor genelde, düştüğü içinde iç organları hasar görmüş olabilir
Cennette özgürce uçsun
Emeğine yüreğine sağlık ablacığım Taktiri ilahi