Kuşu 3 gün önce aldım dışkılari böyle kuşlari geri mi versem yoksa düzelir mi dışkılari kuşta halsizlik kabarma yok sağlıklı gibi beyaz albino olan kuşlarin dişkisi
dışkı normal gibi @Şehmus BAKIR yardımcı olur. kalamar kemiği minaral blok kuş kumu gibi şeyleri eksik etmeyin probyotikler vitaminleri düzenli kullanın daha iyi olurlar
Bir sıkıntınız olduğunda yeni konu açıp sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim
Bazı dışkılar normal sanırım kuşun bir tanesinde boyama var. Yeni gelme sebebiyle olabilir ufak bir enfeksiyonda olabilir diğer üstatlarda incelesin öyle yorumda bulunalım
dışkı normal gibi @Şehmus BAKIR yardımcı olur. kalamar kemiği minaral blok kuş kumu gibi şeyleri eksik etmeyin probyotikler vitaminleri düzenli kullanın daha iyi olurlar
Bir sıkıntınız olduğunda yeni konu açıp sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim
Bazı dışkılar normal sanırım kuşun bir tanesinde boyama var. Yeni gelme sebebiyle olabilir ufak bir enfeksiyonda olabilir diğer üstatlarda incelesin öyle yorumda bulunalım
Dışkı temiz görünüyor. Probiyotik ya da bağırsak düzenleyici varsa ondan ver. Yeni gelmenin stresiyle ishal muhtemelen. Şehmus abide inceleyince dönüş yapacaktır
80-100 gramı işinizi görür tek çift kuş için. En küçük gramı hangisiydi hatırlayamadım. Ürün bu haftada iki kez yarım suluğa çay kaşığı ucu ile nohut tanesi kadar eklemeniz yeterli olur. Sabah koyun akşam döküp temizleyin
Şehmus hocam gecen ağustos gibi Diazyme 256 probiyotik almıştım aldığımda bir iki sefer kullanıp buzdolabının alt kısmına koydum ağzı 3-4 kez açılmıştır son kullanım tarihine var daha kullansam bozulma olmuşmudur bu arada elimde entrobac ta var değişik değişik kullanıyım diyorum.