• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Selam

Oktay

Aktif Üye
Kuşu 3 gün önce aldım dışkılari böyle kuşlari geri mi versem yoksa düzelir mi dışkılari kuşta halsizlik kabarma yok sağlıklı gibi beyaz albino olan kuşlarin dişkisi

Ahmed

Müdavim
dışkı normal gibi @Şehmus BAKIR yardımcı olur. kalamar kemiği minaral blok kuş kumu gibi şeyleri eksik etmeyin probyotikler vitaminleri düzenli kullanın daha iyi olurlar

Bir sıkıntınız olduğunda yeni konu açıp sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim:)

Oktay

Aktif Üye
Bazı dışkılar normal sanırım kuşun bir tanesinde boyama var. Yeni gelme sebebiyle olabilir ufak bir enfeksiyonda olabilir diğer üstatlarda incelesin öyle yorumda bulunalım
dışkı normal gibi @Şehmus BAKIR yardımcı olur. kalamar kemiği minaral blok kuş kumu gibi şeyleri eksik etmeyin probyotikler vitaminleri düzenli kullanın daha iyi olurlar

Bir sıkıntınız olduğunda yeni konu açıp sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim:)
Siyah olan dışkı normal sarı olan normal değil

Ahmed

Müdavim
Bazı dışkılar normal sanırım kuşun bir tanesinde boyama var. Yeni gelme sebebiyle olabilir ufak bir enfeksiyonda olabilir diğer üstatlarda incelesin öyle yorumda bulunalım
boyama ne talha abi

Oktay

Aktif Üye
Soruya cevap almadik anlayan yok sanırım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba dışkılarda hastalık yok ama yine de kağıt havlu koyun böylece görelim

Oktay

Aktif Üye
Dışkı temiz görünüyor. Probiyotik ya da bağırsak düzenleyici varsa ondan ver. Yeni gelmenin stresiyle ishal muhtemelen. Şehmus abide inceleyince dönüş yapacaktır
Tşk ederim nerden alabilirim onlari

Oktay

Aktif Üye
Petshoptan avidiar alabilirsiniz. İnternetten alacaksanız diazym alın sürekli kullanırsınız 80-100 Gr mi 20 TL civarı
Aldım hergün suyuna ne kadar eriteyim ve diğer kuşlarimada vereyim mamalarina bi çay kaşık ucu yeterli mi

Oktay

Aktif Üye
Diazyme internetten 200g suyada atılıyomuş mamayada

Oktay

Aktif Üye
80-100 gramı işinizi görür tek çift kuş için. En küçük gramı hangisiydi hatırlayamadım. Ürün bu haftada iki kez yarım suluğa çay kaşığı ucu ile nohut tanesi kadar eklemeniz yeterli olur. Sabah koyun akşam döküp temizleyin
3 çift kuş var ondan bide tek evcil kuş var ondan büyük aldım ucuzdu 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus hocam gecen ağustos gibi Diazyme 256 probiyotik almıştım aldığımda bir iki sefer kullanıp buzdolabının alt kısmına koydum ağzı 3-4 kez açılmıştır son kullanım tarihine var daha kullansam bozulma olmuşmudur bu arada elimde entrobac ta var değişik değişik kullanıyım diyorum.
Hocam üzgünüm o çöp artık 😔