• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! şehmus bakıra kuşumu sahiplendirmelimiyim sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Isırmış olduğunu hiçmi hesap edememiş kedi ısırınca iki tarafta delik olur eğer ağzından kaçarsa bu daha kötü böylece bir kaç yarası olur 😔 senin çocugun fazla derin değil yaralar ama enfeksiyon yayılmış sen o antibiyotiği verene ulaşıp ne olduğunu öğrenebilir misin? Bide sen hiç verdinmi kuşa antibiyotik?
Abi bir damladan fazla gelmişti ağzına antibiyotik haberin olsun 🙏🌸

altair

Paylaşımcı
bunlar nasıl veteriner olmuş anlamıyorum. şırıngadaki antibiyotikten bahsediyosan onu verdik günde 2,kere sürülenlerden bahsediyosan şu verdiğim krem var onuda gögsündeki dikişe sürme dedi ama biraz geç dedi1 gün boyunca sürdüm sonradan uyardı beni antibiyotik dediğin şırıngadaki antibiyotikmi krem olan antibiyotikmi ikisini ayrı veteriner verdi

Tsc6045

Müdavim
Dehşet içinde baktım fotoğraflara 😢 anksiyetem tetikleniyor kabuslar görüyorum 😔 kuşların odası kapalı sürekli ama bir kez arkamdan girmişti paşanın kafesine vurmuştu Allahtan paşa geri kaçtı da kurtuldu. Kartopuyu eşim sahiplendirmek de istedi ama kıyamıyorum da 😌 nasıl olacak bilmiyorum. Çevremdekiler de aslında beni tetikliyor. Abim diyor bir gün illa saldıracak 😢 o gün bir iki poposuna vurmuştum bir kaç gün sonra yine gelmiş arkamdan kafamı bi çevirdim patisi havada bana bakıyor hayır diye bağırdım indirdi partisini vurmadı ama ben olmasam herhalde vururdu..

Tsc6045

Müdavim
Dehşet içinde baktım fotoğraflara 😢 anksiyetem tetikleniyor kabuslar görüyorum 😔 kuşların odası kapalı sürekli ama bir kez arkamdan girmişti paşanın kafesine vurmuştu Allahtan paşa geri kaçtı da kurtuldu. Kartopuyu eşim sahiplendirmek de istedi ama kıyamıyorum da 😌 nasıl olacak bilmiyorum. Çevremdekiler de aslında beni tetikliyor. Abim diyor bir gün illa saldıracak 😢 o gün bir iki poposuna vurmuştum bir kaç gün sonra yine gelmiş arkamdan kafamı bi çevirdim patisi havada bana bakıyor hayır diye bağırdım indirdi partisini vurmadı ama ben olmasam herhalde vururdu..
Reis gibi hissetmiyorum. Hissedersin zamanla bağlanırsın dediler ama sadece seviyorum . Böyle resimler gördükçe birileri anlattıkça aklım gidiyor 🥺 kuşlarımı gerçekten çok seviyorum hele Herkül yavrum korkmuyor da birşeyden..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Reis gibi hissetmiyorum. Hissedersin zamanla bağlanırsın dediler ama sadece seviyorum . Böyle resimler gördükçe birileri anlattıkça aklım gidiyor 🥺 kuşlarımı gerçekten çok seviyorum hele Herkül yavrum korkmuyor da birşeyden..
Allah korusun, sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah 😊evimde kedim var beraber büyüdüler fakat kuşlarımı kafesten çıkardığımda odayı sürekli kapatıyorum yanlarında oturuyorum
Herkül oğluma sevgiler öpücükler😊💓🥰🤲

Tsc6045

Müdavim
Allah korusun, sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah 😊evimde kedim var beraber büyüdüler fakat kuşlarımı kafesten çıkardığımda odayı sürekli kapatıyorum yanlarında oturuyorum
Herkül oğluma sevgiler öpücükler😊💓🥰🤲
Teşekkür ederiz hocam ❤ yani bizimkiler de alışır zannettik ama kartopunun maşallahı var ayaklarımıza bile atlıyor oynuyor .

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...