• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! şehmus bakıra kuşumu sahiplendirmelimiyim sizce

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Madem burada konu açmışsın o zaman buradan yazayım 👍Eğer benim çözemediğim birşey olunca zaten kendi hocama götürüyorum merak etme ve damızlık yapmam lâkin güvenilir iyi bakacak bir yuva bulursam takıp edebileceğim ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yuva olacak sahiplendiririm👍

altair

Paylaşımcı
Madem burada konu açmışsın o zaman buradan yazayım 👍Eğer benim çözemediğim birşey olunca zaten kendi hocama götürüyorum merak etme ve damızlık yapmam lâkin güvenilir iyi bakacak bir yuva bulursam takıp edebileceğim ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yuva olacak sahiplendiririm👍
sen nerde bakıcaksın şuanlık

altair

Paylaşımcı
iyileştikten sonra kendi cebimden ilaçları ödiyebilirsem geri bana verin olurmu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
sen nerde bakıcaksın şuanlık
Evimde bakcam 👍
iyileştikten sonra kendi cebimden ilaçları ödiyebilirsem geri bana verin olurmu?
Yusuf bak canım kardeşim seninle uzun uzun konuştuk anlattım kuşuna evde sadece sen bakıyorsun ve şuan tedaviye alınacak senin yapabileceğin bişey yok mesele sadece para mı olduğunu sanıyorsun öyle olsaydı ben zaten sana yardımcı olurum ki demiştim herşeyini ben karşılıycam diye sen ımkanimiz yok dedin ve okulum var dedin yani zamanın da yok benım zamanım çok çünkü işim bu hasta kuşlarla ilgilenmek ☺Bak sana şunun sözünü vereyim kuş iyileşirse riskinin olmadığını göreyim iyice yem yesin o zaman tekrar ben bir konu açarım @altair e kuşu geri vermeli miyim diye ☺

Şeyma D.

Aktif Üye
Şehmus bey gözünüz kapalı güveneceğiniz biri. Kimin ne derdi varsa her zaman yardım etmeye çalışır. Soru sorduğunuz an hemen cevap verir. Kimseyi mağdur etmez. 2022 yılında kuşuma daha iyi nasıl bakarım diye araştırırken bu siteyle karşılaştım. O günden beri kuşlarla ilgili ne sorsam hepsinde yardımcı oldu.