Sultan papağanım var 3 aylık veteriner hekimi sebze yemesi gerekiyor tohum ağırlıklı beslenmisndedi liste verdi fakat denedim hiçbirini agzina bile sürmesi yemle karıştırıp denedim yine yemedi nasil yedirebilirim
onun seveceği şeyler denemeye çalışın sevmediklerini yedirmek çok zor marulu genelde her kuş sever. Elma deneyebilirsiniz Havuç aynı şekilde fakat vermeden önce peceteyle dışındaki suyunu emdirin ıslak olunca yemeyebiliyorlar
onun seveceği şeyler denemeye çalışın sevmediklerini yedirmek çok zor marulu genelde her kuş sever. Elma deneyebilirsiniz Havuç aynı şekilde fakat vermeden önce peceteyle dışındaki suyunu emdirin ıslak olunca yemeyebiliyorlar
Acaba püre halime getirip besleme aparatiyla versem sıkıntı olur mu kilo kaybi olmamasi gerekiyormus çünkü pelet yem yiyor ama onuda az yiyor her seyi denedim ama en fazla tirtiklayip birakiyor