• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sebze yememesi

Çito

Aktif Üye
Sultan papağanım var 3 aylık veteriner hekimi sebze yemesi gerekiyor tohum ağırlıklı beslenmisndedi liste verdi fakat denedim hiçbirini agzina bile sürmesi yemle karıştırıp denedim yine yemedi nasil yedirebilirim

Saewt

Aktif Üye
onun seveceği şeyler denemeye çalışın sevmediklerini yedirmek çok zor marulu genelde her kuş sever. Elma deneyebilirsiniz Havuç aynı şekilde fakat vermeden önce peceteyle dışındaki suyunu emdirin ıslak olunca yemeyebiliyorlar

Çito

Aktif Üye
onun seveceği şeyler denemeye çalışın sevmediklerini yedirmek çok zor marulu genelde her kuş sever. Elma deneyebilirsiniz Havuç aynı şekilde fakat vermeden önce peceteyle dışındaki suyunu emdirin ıslak olunca yemeyebiliyorlar
Su an icin meyve yasak mantari olduğu için ama marulda sevmedi havuçta denedim hem vig hem haşladım ikisinide yemedi

Çito

Aktif Üye
Acaba püre halime getirip besleme aparatiyla versem sıkıntı olur mu kilo kaybi olmamasi gerekiyormus çünkü pelet yem yiyor ama onuda az yiyor her seyi denedim ama en fazla tirtiklayip birakiyor

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
1 hafta boyunca hergün 3-4 saat kafesinde ulaşabileceği bir yerde bekletin yiyeceğini umuyorum.