• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şans kabarık ve titriyor

Şans

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme ve kabarık olmasi
Hastalık Belirti Tarihi
21 Ocak 2022
Kullanılan İlaç
Vitamin ve bit speyi
Sultan papagimiz alirmize yeni katıldı 4 gün dur bizim ile kabarık ve titreyerek zamanını geçiyor bit spreyi ve vitamin aldım vitamini 2 günde bir 3 damla ağız dan veriyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum biz ona o bize alışma sürecinde yiz ne yapacağımı bilmiyorum çok neşesiz kasinmaktan kanatlarının altını kanattı ses çıkarmadan gagasını hareket ettirir yor sanki konuşacak gibi su yu çok az içiyor neler yapmaliyim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun karacigerlerini zorlamayın ağızdan vitamin vermeyin. Suyuna haftada 1 6 damla yeterli olur. Hangi vitamini kullanıyorsunuz. Ağızdan 3 damla yüksek bir doz hemde 2 günde 1 yipratmistir kuşu

Şans

Aktif Üye

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sultan papagimiz alirmize yeni katıldı 4 gün dur bizim ile kabarık ve titreyerek zamanını geçiyor bit spreyi ve vitamin aldım vitamini 2 günde bir 3 damla ağız dan veriyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum biz ona o bize alışma sürecinde yiz ne yapacağımı bilmiyorum çok neşesiz kasinmaktan kanatlarının altını kanattı ses çıkarmadan gagasını hareket ettirir yor sanki konuşacak gibi su yu çok az içiyor neler yapmaliyim
Yeni gelen kuşa birşey yapmayın hasta olmadığı sürece suyuna katıp bırak

Şans

Aktif Üye
Teşekkürler ilginiz için bu kadar hızlı cvp lar beklemiyordum çok sağol un birde sarımsaklı limonlu su verilebilir mi

Şans

Aktif Üye
Üstat iştahı çok iyi yanlız çok az su tüketiyor ve kısık ses le ötüyor sanki hıçkırık varmış gibi

Şans

Aktif Üye
İlginiz için çok teşekkür Ler ilk defa evcil bir kuş besliyorum bilemiyorum çoğu şeyi suluguna damlattim ama içmedi suyu çok az tükettiği için ağızdan direk uyguladım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍 ayrıca probiyotik ve elle besleme yapın daldari aspur kenevir verin iyi beslensin

Üst Alt