• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şans ıslık ve konuşma eğitiminde

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Tüy dökümünden sonra dıştan içe doğru tekrar tüylerine bakın. Eğer beyaz tüyler üzerinde sarı benekler duruyorsa dişi, eğer bembeyaz olduysa erkek olma ihtimali yüksek. Kuş albino olduğu için mor ışıkla da bakabilirsiniz.

Şans

Aktif Üye
Kafamı karıştıran melodik ötüşü var sadece aşkım i ıslıkla söylüyor

Şans

Aktif Üye
Tüy dökümünden sonra dıştan içe doğru tekrar tüylerine bakın. Eğer beyaz tüyler üzerinde sarı benekler duruyorsa dişi, eğer bembeyaz olduysa erkek olma ihtimali yüksek. Kuş albino olduğu için mor ışıkla da bakabilirsiniz.

Şans

Aktif Üye
Alt kanatları beneksiz düz üste var sadace o sarı benekker

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
streamable.com ile ötüşünün bir videosunu atın dinleyelim daha iyi yorumlayabiliriz. Albino olduğu için cinsiyet ayrımı yapmak zor olabiliyor. En iyi yöntem melodik kur ötüşü yapıp yapmadığını dinlemek olur.

Şans

Aktif Üye
Üstat video yu zorda olsa gönderdim

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kusunuz yüksek ihtimalle erkek :) bu tarz ötüsleri sik sik yapiyorsa, daha melodik ötüsler, isliklar da kullaniyorsa cok cok yüksek ihtimalle erkektir. Yine bi ihtimal diyorum cünkü disi sultanlarin bu tarz öttügü de cok nadir de olsa görülebiliyor. Bu arada albino degil lutinoymus nedense fotografta tüyleri beyaz gibi gördüm.

Şans

Aktif Üye
Kusunuz yüksek ihtimalle erkek :) bu tarz ötüsleri sik sik yapiyorsa, daha melodik ötüsler, isliklar da kullaniyorsa cok cok yüksek ihtimalle erkektir. Yine bi ihtimal diyorum cünkü disi sultanlarin bu tarz öttügü de cok nadir de olsa görülebiliyor. Bu arada albino degil lutinoymus nedense fotografta tüyleri beyaz gibi gördüm.

Şans

Aktif Üye
Sadece bu tarz ötüyor ve bunu sık sık yapıyor ıslık kullanmıyor. 8 aylık henüz yanlız eğitim verirken korkuyor ve uzaklisiyor benden videolaranda da korkuyor 😂 nasıl eğitim verecem şaşırdım🥴

Üst Alt